Sveriges beste nettmegler kåret

I Sverige, hvor aksjehandel på nett er en betydelig større industri enn i Norge, har nettmegleren Avanza blitt kåret til den beste tjenesten.

I Sverige, hvor aksjehandel på nett er en betydelig større industri enn i Norge, har nettmegleren Avanza blitt kåret til den beste tjenesten.

For andre år på rad har Internetworld og Privata Affärer gjennomført en kåring av den beste nettmegleren i Sverige. Avanza stakk av med seieren etter at mer enn 13 nettmeglere er gransket. Målsettingen har vært å kåre den tjenesten som best tilgodeser den enkelte kundes behov; helst de som gjør minst et par transaksjoner i uken.

Kåringen er basert på intervjuer med ledelsen i hver nettmegler og ved å gjennomføre kjøp og salg av aksjer hos nettmegleren. På grunnlag av dette ble Avanza kåret til beste nettmegler og juryens dom lyder som følger:

- Avanza vinner på sin enkle, informasjonsrike og anvendelige tjeneste. Tjenesten passer for såvel nybegynnere som proffe. All nødvendig informasjon finnes der den skal være og på samme side som der transaksjonen skjer. Layouten skaper i tillegg tillit, heter det i konklusjonen.

Sjefredaktør Sara Hammarkrantz i Internetworld sier at Avanza etter integreringen av nyhetstjenesten Inside Finans har blitt en fullverdig aksjetjeneste.

Juryen bestod av sjefredaktørene i Privata Affärer og Internetworld samt tre ledere fra andre deler av næringslivet.

Til toppen