BEDRIFTSTEKNOLOGI

Symantec lanserer antivirus-nettsted

Nettstedet er spesielt designet for profesjonelle IT-folk og tilbyr oppdatert informasjon inkludert virusoppdateringer, produktløsninger og gratis testprogramvare.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
28. nov. 1997 - 17:03

Symantec åpnet Corporate Virus Solutions Center onsdag denne uken. Hensikten med nettstedet er å møte det stadig voksende behovet i bedriftsmiljøene, og nettstedet vil derfor tilby IT-ansvarlige og andre den nyeste virusinforasjonen tilgjengelig.

- Symantecs nye nettsted er designet som en interaktiv online ressurs som tilbyr IT-fagfolk lett tilgang til en stor samling virusekspertise og løsninger samlet på et sted, sier Enrique Salem, visepresident for Symantec i en pressemelding.

Nettstedet tilbyr informasjon om Symantecs flerlags produktløsninger for virusbeskyttelse, fra Internett-gateway-en til kontormaskinen. Fra nettstedet kan brukeren få tak i det nyeste innen annonseringer, produktomtaler og meldinger (white papers) for hvert av Symantecs antivirus produkter.

En evalueringsguide og implemetasjons-huskeliste er også tilgjengelige på nettstedet. Ifølge Symantec skal disse hjelpe de IT-ansvarlige leserne med å finne ut hvilke behov de har på dette området, uansett hvor unike konfigurasjon av nettverk og arbeidsstasjoner de måtte ha.

Fra nettstedet kan man laste ned gratis testversjoner av Intels produkter, og man har også muligheten til å kjøpe dem fra Symantec over nettet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.