Telenor varsler ny TV-hverdag for 560 000 kunder

Nå fornyes strømmetjenesten T-We

Slik ser nye T-we ut.
Slik ser nye T-we ut. Foto: Telenor Norge
8. okt. 2019 - 14:49

De 560 000 kundene som benytter seg av Telenors TV- og strømmetjeneste T-We vil nå bli møtt av flere nyheter. Ifølge en pressemelding fra Telenor kan kundene nå skreddersy sin egen TV- og strømmepakke, og de vil få et nytt og bedre brukergrensesnitt på T-We-boksen og i T-We-appen.

I nye T-we blir det mulig å sette sammen kanaler og strømmetjenester gjennom en poengmodell.

Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor, har stor tro på at kundene vil sette pris på å velge selv. Foto: Martin Fjellaner

– Nå får kundene mer av det de liker. Med en poengbasert innholdspakke kan du velge inn strømmetjenester som HBO Nordic og Paramount+, eller annet innhold. Vi har kuttet antall faste kanaler fra 40 til 16, som gir hver kunde betydelig fleksibilitet til å sy sammen sin egen TV-pakke, enten du liker hardkokte spenningsserier, norsk og internasjonal fotball, eller å drømme deg bort i Disney-klassikere, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

Kan sjonglere valg av kanaler

I grunnpakken har du altså 16 faste kanaler, og 100 poeng du kan fordele på valgfrie kanaler og strømmetjenester. Skal du ha HBO Nordic inkludert, så bruker du 60 av dine 100 poeng på dette.

Informasjonssjef i Telenor Norge, Magnus Line forteller at man ikke er låst til de valgene man tar. Foto: Telenor

– I tillegg har vi lagt opp til at man kan sjonglere på valgene. Du kan se på HBO Nordic en kveld, også bruke de 60 poengene på en annen strømmetjeneste eller andre kanaler en annen kveld, forteller informasjonssjef i Telenor Norge, Magnus Line, til Inside Telecom.

Vil du ha en større poengsum å fordele så betaler du 29 kroner i måneden for 20 poeng ekstra, disse pakkene kan du kjøpe ubegrenset. Dermed vil du kunne betale 290 kroner i måneden for 200 ekstra poeng å rutte med.

Les også

Telenor har valgt et startoppsett, men kundene kan selv justere dette med 100 poeng på Mine Sider på telenor.no. Kundene kan velge bort TV-kanaler de ikke ser på og velge inn strømmetjenester eller sport uten tillegg i prisen.

Slik beskriver Telenor nye T-We:

  • Oversiktlig og bedre brukeropplevelse
  • Egne brukerprofiler til hver enkelt i husstanden eller hele familien
  • Personlige og redaksjonelle anbefalinger
  • Enkelt å finne det du vil se med talesøk på fjernkontrollen (denne gjelder kun for de med T-We Boks II)
  • Valgfrihet og fleksibilitet med ny poengmodell
  • HBO Nordic og flere strømmetjenester inkludert i poengmodell
  • Innholdet du velger i din TV-pakke kan du se hvor som helst og når som helst med appen
  • Appen gir samme brukeropplevelse som på T-We Boks
  • Du kan programmere opptak på T-We-boksen fra T-We-appen
Les også

"Kundene trenger ikke å foreta seg noe for å få oppgraderingen av T-We-boksen. Kunder med T-We boks I trenger ikke bytte den ut med en T-We boks II for å få glede av det nye oppsettet og en oppgradert brukeropplevelse; alt vil bli tilgjengelig på TV-boksen uten ekstra kostnader eller nytt utstyr."

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.