Telenor Venture inn i Data Respons

Markedssjef Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons bekrefter overfor digi.no at Telenor Venture overtar 34 prosent av aksjene i Data Respons.

Data Respons leverer sanntids dataløsninger til industrien - både i form av konsulentoppdrag og større utviklingsprosjekter. Selskapet er i tillegg distributør for flere store agenturer i Norge med produkter som spenner fra elektronikkort til industrielle PC-løsninger og -programvare. På sikt ønsker selskapet å bli en aktør i et internasjonalt marked.

Nå har administrerende direktør Rune Rinnan og Telenor Venture kastet sine øyne på Høvik-selskapet. Rinnan og kompani overtar 34 prosent av aksjene i Data Respons gjennom et salg fra eksisterende aksjonærer.

Data Respons er en knoppskyting fra FoU-avdelingen i Geco. Selskapet ble stiftet for tolv år siden og har i skrivende stund 41 ansatte. I år forventer Data respons å lande på en omsetning på 50 millioner kroner. Selskapets hovedkontor ligger på Høvik utenfor Oslo. I tillegg har Data Respons etablert et avdelingskontor i Bergen.

Til toppen