NEDETID

Telenors nettverksproblemer begynner å bli løst

Nettstedet er tilgjengelig igjen.

Telenor har fått kontroll på det interne nettet igjen.
Telenor har fått kontroll på det interne nettet igjen. Illustrasjonsfoto: Colourbox
9. nov. 2019 - 20:56

En rekke av Telenors tjenester har vært utilgjengelige siden fredag morgen. Telenors nettside er tilgjengelig lørdag kveld, mens andre tjenester fortsatt er ustabile.

– Feilrettingen har gitt resultater. Noen av tjenestene har begynt å fungere igjen. Samtidig er det fortsatt ustabilitet, men tjenestene skal nå forløpende komme opp igjen, sier kommunikasjonssjef Fredrik Tangeraas i Telenor til NTB.

Siden fredag morgen har Telenor.no, «Mine sider», betaling med SMS, kundeservice-numre, noen av Telenor-appene og epost-tjenesten online.no vært nede for telling, ifølge VG.

– Vi jobber nå for å sikre full stabilitet for alle våre tjenester og opprettholder høy beredskap framover. Vi beklager overfor alle berørte kunder, sier Tangeraas.

Utelukker hacking

På telenor.no kom denne feilmeldingen opp: «Hei, Du har forsøkt å besøke Telenors nettside. Vi opplever for tiden tekniske problemer og jobber iherdig med å løse situasjonen. Takk for tålmodigheten».

Selv om Telenor ikke vet nøyaktig hva feilen skyldes, utelukkes det at de er utsatt for hacking.

Sandefjord Bredbånd er solgt til infrastruktur-fondet Infranode og Lyse. Kjøpet gir Sandefjord kommune 1012 millioner kroner, og sikrer at selskapet forblir lokalt.
Les også

Kjøper Sandefjord Bredbånd for en drøy milliard kroner

– Vi kan avkrefte at det er snakk om hacking eller annen ondsinnet aktivitet, sier informasjonssjef Magnus Line i Telenor.

Han understreker at det ikke er problemer med bredbånd og den generelle telefondekningen.

Frustrerte kunder

På Telenors Facebook-side klager imidlertid flere frustrerte kunder over at de har problemer med blant annet bredbånd og TV-signaler, skriver Aftenposten.

– Hvis noen kunder opplever problemer med bredbånd eller TV-signaler, så har ikke det noen sammenheng med den interne nettfeilen Telenor har nå, sier informasjonssjefen.

(©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.