QUIZ

Test deg selv i ukens digi.no-quiz

Hvor mye har du fått med deg fra nyhetsbildet, og hva kan du om teknologi?

Hvilken prosessor satt i den første utgaven av den norske datamaskinen Tiki-100? Bildet er hentet fra en annonse i Teknisk Ukeblad fra mai 1985.
Hvilken prosessor satt i den første utgaven av den norske datamaskinen Tiki-100? Bildet er hentet fra en annonse i Teknisk Ukeblad fra mai 1985. Faksimile: Teknisk Ukeblad #20-1985
Redaksjonen
15. mars 2019 - 10:52

Vinneren av quizen er nå trukket (gratulerer Svein Parnas!). Men du kan fortsatt prøve deg på spørsmålene i denne og tidligere quizer.

Det er på tide med en ny quiz – og som tidligere har redaksjonen laget ti spørsmål hvor du kan teste deg i både hva du har fått med deg av nyheter fra IT-bransjen og generelle IT-kunnskaper. 

Hver uke trekker vi en vinner som får et digi.no-krus med en nerdete binær påskrift på baksiden. Hvis du kun ønsker å prøve deg på quizen, trenger du ikke fylle ut kontaktinformasjon for å delta.

Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle som har mer enn 80 % riktige svar på quizen.

Navn og kontaktinformasjon brukes kun til å kontakte vinneren, og blir slettet etter at konkurransen er avsluttet. Se ellers digi.no/personvern

Tips: Det kan lønne seg å søke litt på digi.no hvis du ikke kan svaret på noen av spørsmålene. Du kan også bryne deg på tidligere quizer her »

Konkurransen går gjennom hele helgen og neste uke.  Ved feil/mangler i quizen - send en epost til kurt@digi.no.

Her kommer ukens spørsmål: 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.