Test kunnskapene dine i ukens digi.no-quiz

Nå kan du bryne deg på ti nye spørsmål.

Test kunnskapene dine i ukens digi.no-quiz
Geoffrey E. Hinton, Yann LeCun og Yoshua Bengio er tildelt en pris for deres gjennombrudd innen dype, nevrale nettverk. Hva heter prisen? Foto: Daniel Ehrenworth/Google via AP, Facebook via AP, Maryse Boyce/Mila via AP. Montasje: digi.no.

Vinneren av denne quizen er nå kåret (vi gratulerer Max-Erik Hansen med et digi.no-krus). Men du kan fortsatt prøve deg på spørsmålene i denne og tidligere quizer). 

Hva kan du om teknologi, og hvor mye har du fått med deg av IT-nyheter fra de siste ukene? I ukens digi.no-quiz kan du prøve deg på ti spørsmål i ulike kategorier. 

Hver uke trekker vi en vinner som får et digi.no-krus med en nerdete binær påskrift på baksiden. Hvis du kun ønsker å prøve deg på quizen, trenger du ikke fylle ut kontaktinformasjon for å delta.

Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle som har mer enn 80 % riktige svar på quizen.

Navn og kontaktinformasjon brukes kun til å kontakte vinneren, og blir slettet etter at konkurransen er avsluttet. Se ellers digi.no/personvern

Tips: Det kan lønne seg å søke litt på digi.no hvis du ikke kan svaret på noen av spørsmålene. Du kan også bryne deg på tidligere quizer her »

Konkurransen går gjennom hele helgen og neste uke.  Ved feil/mangler i quizen - send en epost til kurt@digi.no.

Her kommer ukens spørsmål: 

Les mer om: