QUIZ

Test kunnskapene dine i ukens digi.no-quiz

Nå kan du bryne deg på ti nye spørsmål.

Geoffrey E. Hinton, Yann LeCun og Yoshua Bengio er tildelt en pris for deres gjennombrudd innen dype, nevrale nettverk. Hva heter prisen?
Geoffrey E. Hinton, Yann LeCun og Yoshua Bengio er tildelt en pris for deres gjennombrudd innen dype, nevrale nettverk. Hva heter prisen? Foto: Daniel Ehrenworth/Google via AP, Facebook via AP, Maryse Boyce/Mila via AP. Montasje: digi.no.
Redaksjonen
30. mars 2019 - 05:00

Vinneren av denne quizen er nå kåret (vi gratulerer Max-Erik Hansen med et digi.no-krus). Men du kan fortsatt prøve deg på spørsmålene i denne og tidligere quizer). 

Hva kan du om teknologi, og hvor mye har du fått med deg av IT-nyheter fra de siste ukene? I ukens digi.no-quiz kan du prøve deg på ti spørsmål i ulike kategorier. 

Hver uke trekker vi en vinner som får et digi.no-krus med en nerdete binær påskrift på baksiden. Hvis du kun ønsker å prøve deg på quizen, trenger du ikke fylle ut kontaktinformasjon for å delta.

Vi trekker en tilfeldig vinner blant alle som har mer enn 80 % riktige svar på quizen.

Navn og kontaktinformasjon brukes kun til å kontakte vinneren, og blir slettet etter at konkurransen er avsluttet. Se ellers digi.no/personvern

Tips: Det kan lønne seg å søke litt på digi.no hvis du ikke kan svaret på noen av spørsmålene. Du kan også bryne deg på tidligere quizer her »

Konkurransen går gjennom hele helgen og neste uke.  Ved feil/mangler i quizen - send en epost til kurt@digi.no.

Her kommer ukens spørsmål: 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.