TG i ord og bilder

De fleste smilte, var fornøyde eller sov. De fleste skjønte det når den første backlashen kom og tok dem etter 36 timers våking, men ett eller annet sted rundt i hallen bevegde det seg fremdeles noen få die-hards, som SKULLE være våkne - hele tiden.

Så vidt vi vet, var det ingen som gjorde det. Én ble faktisk tvangs(inn)lagt fordi han var "tydelig forvirret", etter et litt for stort innhogg av koffeinholdig drikke.

Etter cirka 40-50 timer tipper de aller fleste, men det har gått rykter om 72 timer og mer på de verste.

Da går det hardt ut over energidrikk-forbruket, og Battery er ikke nok for de få "hardcore-gutta" som kanskje får med seg 25 prosent av hele arrangementet.

Men så er det altså status å ha vandret rundt som zombie lengst mulig.

Til å være TG og et arrangement var nettverket svært bra mesteparten av tiden, men det er ikke TG uten strømstans, nedetid og hacking. Angrep både på enkelte av crews servere og ikke minst hovedroutere hører med.

At det blir litt lange dager, og lite konsentrasjon på andre ting enn PC, nettverk og oppetid, førte til følgende enkle melding på informasjonstavlene i hallen; "I løpet av dagen må alle dusje ellers mister dere tilgang til nettet.
TechCrew orker ikke å hjelpe dere mer fordi dere lukter vondt !!!"

Visste du forøvrig at det er veldig moro å ha 5 heliumballonger i en 15 meter lang snor, med kun en penn som motvekt...?

Dra ballongene én eller to meter ned, kast pennen i været, og finn ut hvor lang tid det tar før du får tak i pennen igjen. Ifølge sikre kilder på TG, tar det "veldig lang tid" før skriveverktøyet kommer ned igjen.

Hva skal man med frimerkesamlinger...

Hvorom allting er: I år toppet arrangøren alle arrangementene under TG med å avholde bryllup.

Vegar Skjefstad og Laila Dalen ble smidd i hymens hyperlenker i et bryllup på scenen i Vikingeskipet. Til stor applaus og jubel svarte begge bekreftende fra dommerens spørsmål om de ville ha hverandre.

Laila; - Ja, det gjør jeg.

Vegar (så dypt han klarte): - JA!

Til denne anledningen var det faktisk mange som hadde tatt seg tid til å dusje...

(Se bilder fra vielsen.)

Foreningen Norske Nerder sto for en god del av underholdningen på TG i år. Torsdag var det danseshow med WoMyN og WenDesDay som gikk utenpå Tess (som var der dagen før). Lørdag var det sagging for gutta og hoftebuksekonkurranse for jentene.

Toppen var imidlertid Håvard Frisell som holdt "nerdetrim" i de tidlige morgentimer (ca 1330). Av populære øvelser var "F1-F10-strekken" og "trykk escape med nesen".

"Lukt på sokken" var siste øvelse før alle ble sendt i dusjen...

(Se bilder fra nerdetrimmen.)

På rad 26, plass 42 står en ensom PC med sørgebånd og en enkel rød rose. Dette står på plassen til Eivind Eggum, best kjent som CRiTE blant nerder. Noe av det siste han gjorde, var å reservere plass på TG. Arrangøren av TG valgte å ikke sette hans plass til rådighet for andre, men heller å ha denne enkle markering for å vise ham den siste ære.

Søndag ble det holdt ett minutts stillhet i Vikingeskipet til minne for CRiTE.

CRiTE stod bak aksjonen "telenor.er.ikke.no" etter telenors takstøkninger for et par år siden, og var ellers webmaster på "eller.no".

Til toppen