Thor Halvorsen ny adm. dir. i Telenor Bedrift

Styret i Telenor Bedrift har utnevnt Thor Halvorsen til administrerende direktør i selskapet, mens Jon Fredrik Baksaas gjeninntar vervet som styreformann og fortsetter som visekonsernsjef i Telenor med ansvar for konsernets aktiviteter i Norge.

Skippertaket som Baksaas ble hyret inn for å gjøre er med andre ord over for denne gang.

- Det har ligget i kortene at min tid som toppsjef i Telenor Bedrift skulle være av begrenset varighet. Jeg føler at vi nå ser så klare, positive virkninger av snuoperasjonen i Telenor Bedrift at det var et passende tidspunkt for Thor Halvorsen å overta på, sier Jon Fredrik Baksaas. Han ser frem til å kunne bruke mer tid på sin jobb som visekonsernsjef og som Norges-sjef.

- Jeg vil fremdeles ha en aktiv rolle i den videre utviklingen av Telenor Bedrift - både formelt som styreformann i selskapet, men også gjennom min daglige jobb som Norges-sjef der en av hovedoppgavene fremover blir å sikre at Telenor fremstår mer helhetlig gjennom videreutviklingen av Telenors organisasjon.

Ut over dette vil det ikke skje endringer i ledergruppen i Telenor Bedrift, og Erik Johannessen fortsetter som viseadministrerende direktør. Thor Halvorsen vil inntil videre fortsatt ha ansvar for produktenhetene i Telenor Bedrift.

- Hovedjobben min i Telenor Bedrift er å få årets økonomiske resultat på plass. Prognosene ser bra ut, og ledergruppen vil fortsette den kursen Baksaas har staket ut, sier Thor Halvorsen, ny administrerende direktør i Telenor Bedrift

Til toppen