IT-BRANSJEN

Tietoevry-sjefene: – Det er ikke nok IT-folk i verden til å la være å dele på dem i Norge

Selv om den nye regjeringen vil bruke mindre penger på konsulenter, har Nordens største IT-konsulentselskap alle intensjoner om å ha det offentlige som kunder.

Tietoevry har ansatt 1600 nye medarbeidere i tredje kvartal, og vrir driften mot skytransformasjon og nye programvarebransjer etter at selskapet har lagt fram ny strategi. Kon sernsjef Kimmo Alkio og Norge-sjef Christian Pedersen mener likevel at IT-kompetanse kommer til å være mangelvare framover.
Tietoevry har ansatt 1600 nye medarbeidere i tredje kvartal, og vrir driften mot skytransformasjon og nye programvarebransjer etter at selskapet har lagt fram ny strategi. Kon sernsjef Kimmo Alkio og Norge-sjef Christian Pedersen mener likevel at IT-kompetanse kommer til å være mangelvare framover. Foto: Per Helge Seglsten

Tietoevry la i forrige uke fram sin nye forretningsstrategi, som i korte trekk går ut på en transformasjon mot skyteknologi, og et bransjeskifte for programvaresektoren - som i tredje kvartal viste organisk vekst på opptil ti prosent - ifølge kvartalsresultatene som ble lagt fram tirsdag.

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.