Tilbyr brannmur sammen med nettbanken

Mange sikkerhetseksperter har understreket viktigheten av å sikre kommunikasjonen sin, blant annet i forbindelse med nettbank-problemer. Sparebank1 Ringerike gjør noe med det.

SpareBank 1 Ringerike skal sikre sine 4.000 nettbankkunder. Kundene får gratis tilgang til Normans antivirus og brannmur-løsning, skriver Norman i en pressemelding.

- Bankenes systemer er sikre, det er kundenes PC og bruk av Internett som gjør at de utsetter seg for en fare, og det er derfor meget interessant at nå SpareBank 1 Ringerike, tilbyr gratis beskyttelse til sine kunder. Norman sørger med denne pakken for en sikker surfing på Internett. Brukerne blir

godt beskyttet mot datavirus og hackerangrep, og de kan trygt benytte banktjenester på Internett, sier salgsdirektør Knut Forså hos Norman.

Nå var vel Sparebank1-gruppen en av dem som fikk "ikke godkjent" fra en mye omtalt nettbank-test forleden, noe pressemeldingen ikke kommenterer.

- SpareBank 1 Ringerike er en lokal sparebank som i tillegg til personlig kundebehandling via bankfilialer tilbyr en moderne nettbank. Kunder som bruker NettBanken er naturlig nok opptatt av sikkerhet, og vi ønsker derfor å gi våre kunder nødvendig trygghet for bruk av Internett generelt og bruk av NettBank spesielt. Med Normans programvare mener vi at våre kunder vil stå svært godt rustet til å møte det virusmangfoldet som finnes på Internett i dag og tiden fremover, sier soussjef og nettbankansvarlig Dag Engen i SpareBank 1 Ringerike.

Til toppen