BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tivoli i allianse med 3Com

Systemstyreren Tivoli og leverandør av nettmaskinvare 3Com har inngått en strategisk allianse som de hevder vil gi kunder bedre styring og intelligente nett.

Eirik Rossen
27. okt. 1997 - 18:58

Et første resultat av alliansen blir at 3Coms programvare DynamicAccess for styring av 3Coms nettkort, sertifiseres som "Tivoli-klar". Etter hvert som oppgraderingen av DynamicAccess når kundene, vil Tivolis rekkevidde økes med 1,5 millioner klienter i måneden, hevdes det. Denne prosessen starter tidlig i 1998.

3Com forplikter seg ellers til å nytte Tivolis TME 10 Framework og TME 10-modulene for programvaredistribusjon til kontinuerlig å oppdatere og utvide funksjonaliteten til nettkortene. På sikt skal tilsvarende egenskaper bygges inn i all nettmaskinvare fra 3Com.

Det alliansepartnerne betegner som intelligente nett, skal fremmes ved å integrere TME 10 med 3Coms løsninger for bedriftsnett. 3Com inngår som partner i Tivolis ONE-program (Open Network Environment) for spesielt å ta seg av løsninger for trafikkprioritering og styring av nettytelse. Tivoli kommer til å utnytte mulighetene i 3Coms TranscendWare for å legge opp applikasjonssentrerte regler for tilgang og bruk.

Partene skal i fellesskap tillempe teknologier som Wake-On LAN, DMI 2.0 og "Pre-OS boot execution".

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.