Claremont Norge

Tonje Berg forlater Acando. Nå skal hun bygge opp nytt konsulentselskap i Norge

Tonje Berg forlater Acando.
Tonje Berg forlater Acando.

Tonje Berg skal lede satsingen til det svenske konsulentselskapet Claremont i Norge. Berg kommer fra en lederstilling i Acando der hun har hatt ansvaret for digital strategi og transformasjon.

Berg tiltrer som daglig leder i Claremont i Norge i løpet av august, og vil da gå i gang med å rekruttere folk til den nye satsingen.

– Tonje er en utmerket leder for etableringen i Norge! Hun har imponerende erfaring, kunnskap om digitalisering og et solid nettverk i det lokale markedet.

– I tillegg har hun vist at hun er svært dyktig på å bygge team. Jeg er også overbevist om at Tonje har mye å tilføre vår forretningsutvikling i Sverige, sier forretningsområdesansvarlig Anders Söderman i Claremont Sverige.

Dette er første gang selskapet bygger opp et kontor utenfor Sverige. Konsulentselskapet har igjennom mange år bygd seg opp som en solid leverandør i det svenske markedet.

Claremont har blant annet hjulpet Axfood, J.Lindeberg og Bonnier med sine digitale transformasjoner. 

Det svenske konsulentselskapet planlegger å satse på et tjenestetilbud innen analyse, strategi, transformasjon- og endringsledelse i det norske markedet.

– Claremont er en erfaren aktør med stor suksess i det svenske markedet. De leverer svært høy kvalitet i sine prosjekter og har en fantastisk kultur.

– Jeg har blitt svært imponert over det jeg har sett og gleder meg til å kombinere min kunnskap og erfaring om det norske markedet med ekspertisen til morselskapet i Sverige, sier Tonje Berg. 

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen