Tror du Microsoft hater Linux?

Hvis du går til adressen www.ihatelinux.com, kommer du rett til selveste Microsoft. Tror du Microsoft virkelig hater Linux?

Det har vært mye stoff omkring Microsoft og Linux de siste årene. Spesielt stoff som på en eller annen måte beskriver en konflikt, eller kanskje flere konflikter mellom de som jobber med de forskjellige operativ- systemene, de som jobber for selskaper som produserer dem, og andre som har sine synspunkter i en eller annen retning.
Derfor ville det kanskje ikke være så rart om Microsoft Corporation registrerte domener som uttrykker negative holdninger til Linux-bevegelsen, vil noen si. For nettet er fullt av hat-sider som omtaler giganten i Seattle på mindre heldige måter. Domenet www.ihatelinux.com leder rett til www.microsoft.com.


Men det er altså ikke slik. Ihatelinux.com har ledet til Microsofts hjemmeside i snart ett år. Og det er ment som en spøk. Sidene er registrert på en Tim Fries i Essexville i USA.

Her er hva han skriver til digitoday.no når vi spør ham om saken:

- No, I'm not affiliated at all with Microsoft. I just thought it was a good joke. ;) As far as I know, they don't even know about it.

Så der har du det. Ingen hater hverandre. Det er bare en spøk, alt sammen.

Til toppen