JUSS OG SAMFUNN

TV 2 Interaktiv vil ikke lenger gi gratis innhold

Gunnar Stavrum, publisher i TV 2 Interaktiv, er lei av å fyre for kråkene. Nå skal Internett-satsingen til TV-kanalen spare 17 millioner kroner. Det som ikke tjener penger, forsvinner.

Sigvald Sveinbjørnsson
22. mars 2001 - 07:43
TV 2TV 2 Interaktiv

Tidligere har Dagbladets DB Medialab meldt at de ikke klarer å gjennomføre de store ambisjonene sine og skal spare 26 millioner kroner på digitale medier.

Gunnar Stavrum, publisher i TV 2 Interaktiv, sier til digitoday.no at TV 2s Internettselskap ikke sliter med pengene, og at en stor del av virksomheten ikke kommer fra TV2.no. Av de 104 ansatte, er det bare en del som jobber med Internett, resten jobber med tekst-TV, mobil og rubrikk-salg.

Men det er nettjenestene som bekymrer Stavrum. - Vi liker ikke å levere gratis innhold. Nå fyrer vi for kråkene siden vi ikke tjener penger på deler av Internett-satsingen.
Vi har langt flere sidevisninger enn det vi greier å selge ut, sier Stavrum, som sier at de vil kutte i omfanget av det tilbudet som i dag er gratis, og som man ikke tjener penger på.



digitoday.nota betalt for bredbåndsinnhold

TV 2 er en av de største pådriverne innen innhold til de digitale mediekanalene som etter hvert dukker opp, eller som per i dag er på tegnebrettet. Men Stavrum er klar på at kostnadskuttene ikke skal gå ut over dette.



Han sier også at brukerne nå må finne seg i å betale for innholdet de får på nettet. - Enten må brukeren betale, ellers får de mindre. Det er alle tjent med, sier Stavrum til digitoday.no.
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.