TWITTER

Twitter prøver ut redigeringsknapp

Twittermeldinger med skrivefeil kan snart være en saga blott. Selskapet prøver nå ut en knapp som lar brukerne redigere tweets i en begrenset periode.

Twitter varsler ny og etterlengtet funksjonalitet.
Twitter varsler ny og etterlengtet funksjonalitet. Illustrasjonsfoto: Chriscorneschi, (CC BY-SA 2.0)
1. sep. 2022 - 17:02

I et blogginnlegg skriver Twitter at man prøver ut en redigeringsknapp internt, med planer om å innføre den for betalende abonnenter som har Twitter Blue-tjenesten senere i september.

Knappen vil la brukerne endre på meldingene sine i 30 minutter etter at den først er lagt ut. Slik kan man fjerne skrivefeil eller legge til emneknagger som manglet i den opprinnelige twittermeldingen. For å gjøre det klart at det har vært redigering i bildet vil redigerte twittermeldinger merkes og tiden for redigering vises, og det vil bli mulig for tvitrere å se tidligere versjoner av meldingen.

De fleste twitterbrukere har opplevd at de oppdager skrivefeil i meldingene sine for sent, og en vanlig løsning har vært å slette tweeten og legge den ut på ny. Blant de mer kjente meldingene som kan ha hatt behov for en redigeringsknapp i Twitters drøyt 16 år lange historie er daværende president Donald Trumps «Covfefe» i 2017 og daværende statsminister Jens Stoltenbergs «Hvkæ» i 2012.

(©NTB)

Nav-direktør Hans Christian Holte avviser at det finnes en ukultur i Nav når det gjelder de ansattes behandling av personopplysninger.
Les også

Nav slår tilbake etter milliongebyr: – Urimelig og overraskende

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.