Ungdom på Tekno Camp hos Telenor

Accenture og partnere vil gjøre teknologer av ungdommene og inviterer til Tekno Camp.

Ungdom på Tekno Camp hos Telenor

Accenture og partnere vil gjøre teknologer av ungdommene og inviterer til Tekno Camp.

20 unge teknologispirer fra 8- 10. trinn fra ulike skoler i Bærum får nærkontakt med fremtidens teknologi gjennom en ukes eksperimentering, mestring, profesjonell veiledning og prosjektarbeid i et utfordrende miljø.

- Tekno Camp skal gi ungdom i Bærum mulighet til å se hvilke muligheter som åpner seg om man velger real- og teknologifag. Design- og engelskkunnskaper får de også med seg, sier prosjektlederne i Bærum kommune, Nina Leonthin Elvebakk og Janita Flem.

Tekno Camp er et samarbeid mellom Bærum kommune, Accenture, Microsoft, Telenor og Stabæk Fotball. Camp’en strekker seg over en uke, og det arrangeres to runder av camp’en – i uke 26 og 27.

- De unge får mulighet til å prøve seg som ekte teknologer i et profesjonelt miljø. Her lærer de praktisk bruk av vitenskapelig kunnskap, forklarer kommunens prosjektledere.

- Vi synes det er viktig og spennende å få være med å bidra til at teknologi-interessert ungdom får påfyll av kunnskap og inspirasjon. Vi håper å kunne bidra til at de utvikler sine evner, ambisjoner og kompetanse på feltet. Vi er også veldig spent på hva de unge kan tilføre våre konsulenter, sier prosjektansvarlig for Tekno Camp i Accenture, Kirsti Kierulf.

Åpningen av Tekno Camp skjer i dag på Telenor Fornebu. Ordfører i Bærum, Odd Reinsfelt, deltar på åpningen sammen med leder for sektorutvalg barn og unge, Anne Lene Hojem.

Til toppen