Verdens første digitale klokkekamera

Casio har annonsert sitt nærvær i krigen som foregår i markedet for digitale kameraer. I stedet for å konkurrere om å være først ute med antal pixler har de gått andre, og like interessante, veier for å kapre brukerne.

Casio er igjen på trappene med å revolusjonere forbrukerelektronikk. De har lenge vært kjent for å ligge langt fremme når det gjelder vanlige klokker, men siden det ikke har vært det heteste temaet for tiden med tanke på mobiltelefoner og digitale kameraer, har vi ikke hørt så altfor mye fra dem.

Men nå skal det bli andre boller. Casio kommer nå på banen med flere interessante produkter, deriblant et armbåndsur med innebygget digitalt kamera.

Til nå har de digitale kameraene på markedet vært ganske store og klumpete og i hvert fall ikke noe mindre enn et vanlig hurtigkamera. Casios Wrist Camera har redusert dette til det minimale. Selskapet har nemlig lagt det inn i klokken din, og det uten at størrelsen på uret øker nevneverdig. Prisen er heller ikke særlig avskrekkende, så dette kan kanskje bli høstens vinner for alle som vil imponere, eller i hvert fall få litt oppmerksomhet (eller hvis du vil ta bilde uten å bli lagt merke til).

Selv om kameraet kun tar bilder i gråtoner vil nok mange mene det likevel er verdt en tur til importørens hjemmesider.

Kameraklokken vil i følge importøren, Cronograf, være tilgjengelig i Norge i september til en pris rundt 2250,- kroner.

Til toppen