BEDRIFTSTEKNOLOGI

Vestlandsk alternativ til The Gathering

Quake-turnering og programmeringskonkurranser for Amiga og PC er blant det som står på programmet når Oblivion '98 går av stabelen i Bergen kommende helg.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
17. feb. 1998 - 12:51

Oblivion '98 er det første forsøket på å etablere en slags mini-"The Gathering" for Vestlandet. Datasamlingen holdes i helgen 20. til 22. februar i Nordnes Bydelshus, Klosteret 2 i Bergen. Oblivion'98 har mange av de samme tilbudene som The Gathering, men foreløpig i en vesentlig mindre skala.

Jane Merete Jonassen jobber som prosjektleder ved Labyrinten, som er en av arrangørene. Hun forteller til digi.no at det er forhåndspåmeldt omtrent 60 deltakere, men at det også er mulig å kjøpe billetter ved døren. Prisen er 100 kroner.

Også ved denne datasamlingen slipper jenter gratis inn. Til sammen er det plass til omtrent 100 deltakere, så det kan lønne seg å være tidlig ute. Lokalene er selvsagt åpne hele helgen, også om natten.

I forbindelse med arrangementet, vil det bli holdt endel konkurranser, hvor det blant annet vil bli kåret beste Amiga- og PC-demo, beste animasjon og mest ubrukelige program. Det vil også bli avholdt en spillturnering i Quake. Premiene består av gavekort på til sammen 25.000 kroner.

I tillegg er det muligheter til å danse og å se film, hvis man ønsker en pause fra datamaskinene.

Mer informasjon finnes på nettstedet til Oblivion'98 (se peker i margen til høyre).

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.