FORBRUKERTEKNOLOGI

Vil lansere mobil i virtuell virkelighet

OnePlus med unik idé.

Selskapets egne VR-briller som skal fungere perfekt med OnePlus-mobilen. Disse vil deles ut gratis.
Selskapets egne VR-briller som skal fungere perfekt med OnePlus-mobilen. Disse vil deles ut gratis. Bilde: OnePlus
29. juni 2015 - 14:10

Mobilprodusenten OnePlus er ikke fremmed for litt spesielle ideer som skal skape oppmerksomhet rundt deres produkter, helt fra de lanserte sin første mobil som krevde invitasjon for å få kjøpt. 

Nå er OnePlus i ferd med å kunngjøre oppfølgeren til den første modellen, og den skal hete OnePlus 2.

Les også: OnePlus vil bli nye Xiaomi.

Dette skal også gjøres litt annerledes. Presentasjonen av den nye mobilen, som skal skje den 27. juli, vil nemlig strømmes i virtuell virkelighet

Dette skal fjerne barrierene mellom publikum og presentasjonen, mener OnePlus. En tradisjonell pressekonferanse består som regel av en scene og inviterte gjester, mens vanlige kunder kan kanskje følge med på en livesending. OnePlus vil ha fansen med seg, og det betyr at man vil kunne se seg rundt hele lanseringen, komme nærmere produktet og kanskje oppdage noen skjulte hemmeligheter.

Åpenhet

«Vi snakker ikke til deg, vi snakker med deg», kaller OnePlus filosofien sin. For å gjøre det enda mer tilgjengelig har selskapet designet et eget papp-headsett, ikke ulik Google Cardboard, men som skal være enda bedre tilpasset OnePlus-telefonen. 

Disse skal deles ut gratis i forkant av lanseringen av OnePlus 2, hevder selskapet, selv om detaljene om hvordan det vil skje er ikke klare enda.

Les også: OnePlus tar kontroll.

Selskapet har også sluppet noen drypp av informasjon om hvordan den nye modellen vil være. Det er allerede kjent at den vil kjøre på en Snapdragon 810-brikke og benytte seg av den nye USB-C-standarden. Full avsløring skjer altså om en måneds tid.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.