Vinn Philips' nyeste flashminnespiller

Her kan du vinne Philips’ nyeste flashminnespiller, med 2 GB minne og 48 gram vekt.

Vinn Philips' nyeste flashminnespiller

Her kan du vinne Philips’ nyeste flashminnespiller, med 2 GB minne og 48 gram vekt.

Philips kunngjorde tidlig i november to små og stilige flashminnespillere som kommer til Norge før jul. Den med størst kapasitet, GoGear SA9200 på 2 GB, er premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no.

GoGear er beregnet på både musikk og bilder. Med 2 GB minne er det plass til rundt 500 MP3-spor, eller 560 fotografier.

Spilleren veier 48 gram. Den er ni millimeter tykk og ni centimeter lang. Fargeskjermen på 1,7 tommer er trykkfølsom, Den har en oppløsning på 128 ganger 160 punkter og viser 65.000 farger.

Kopling til PC skjer med USB 2.0, og filer overføres enkelt ved hjelp av Windows Utforsker hvis man ikke ønsker synkronisering med Windows Media Player 10. Philips støtter Microsofts ordning for nettlasting, PlayForSure.

Batteriet er oppladbart, og skal holde til 14 timers avspilling. Lyden kan styres gjennom flere equalizer-innstillinger og en bassforsterker.

Veiledende utsalgspris på Philips GoGear SA9200 2 GB er fra 1895 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Philips’ nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Windows Vista. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn trådløse høyttalere fra Grundig, som gikk i uken 24. november til 1. desember, og der premien var en høyttalerparet PSW 6000, ble Mariann Lundal, bokhandler på Stord. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 8. desember 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen