Vinn trådløse høyttalere med fjernkontroll

Her kan du vinne et par trådløse høyttalere: Visual Joy D4 fra Optical Storage, med fjernkontroll.

Vinn trådløse høyttalere med fjernkontroll

Her kan du vinne et par trådløse høyttalere: Visual Joy D4 fra Optical Storage, med fjernkontroll.

Optical Storage vil om kort tid legge ut for salg en ny type trådløse høyttalere, kalt Visual Joy D4. En pakke med to slike høyttalere, samt sender og fjernkontroll, er premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no.

Oppsettet er enkelt: Senderen koples til den analoge lydutgangen på en radio, en MP3-spiller eller en stereo. Derfra går lyden trådløst over 2,4 GHz-båndet til høyttalerne. Høyttalerne har hver sin innebygde forsterker på 15 watt RMS, og har individuell lydjustering både direkte, og over en fjernkontroll.

Hver høyttaler kan settes til å motta høyre, venstre eller mono lyd. De inneholder en 4 tommers høyttaler og en 1 tommers diskanthøyttaler. Hvis de ikke detekterer et signal, slår de seg selv på «mute».

Senderen og høyttalerne kan innstilles på en av til sammen tre alternative kanaler i 2,4 GHz båndet, slik at man unngår frekvens fra andre apparater i det samme frekvensbåndet. Rekkevidden er 30 meter innendørs, og opptil 100 meter utendørs.

Høyttalerne er laget i plast. De henter strøm fra oppladbare Li-Ion-batterier på 2000 mAh, eller fra en strømadapter. Spilletid på batteridrift oppgis å være rundt fem timer. Hver høyttaler veier i underkant av 2 kilogram, og har ytre mål 23 x 15,5 x 15 centimeter.

Optical Storage Visual Joy D4 trådløse høyttalere vil koste anslagsvis 1500 kroner når de kommer i vanlig handel.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra Optical Storages nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om PC-er. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn super-mobil med GPS, 3G og WLAN, som gikk i ukene 30. mars til 13. april, og der premien var en Fujitsu Siemens Pocket Loox T830, ble Lars Wedde Lind, Lillestrøm.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 20. april 2007, og er nå avsluttet.

Til toppen