Vinn ultralett musikkspiller med FM-radio

Hva er best og størst? Klarer du 10 rette, kan du vinne Creatives nye ultralette musikkspiller med innebygget FM-radio.

Klarer du alle spørsmålene, får du legge igjen din e-postadresse og delta i trekningen av Creatives helt nye og superkompakte musikkspiller med innebygget FM-radio, MuVo TX FM.

Spilleren veier bare 32 gram, og er formet som en USB-plugg som hektes til batteriholderen under bruk – ett AAA-batteri – og kiles rett inn i PC-en når du skal laste den med musikk. Flashminnet på 256 MB holder til åtte timers WMA-musikk eller fire timers MP3-musikk. Spilleren kan gjøre løpende opptak fra den innebygde FM-radioen.

PC-en oppfatter spilleren som en ekstern harddisk, og enkel «drag and drop» er alt som skal til for å overføre filer. USB 2.0-koplingen gjør overføringen svært effektiv.

En innebygget mikrofon gjør at spilleren også kan brukes til lydopptak, for eksempel når du kommer på ting du må huske, og ikke har noe å notere på.

Creative opplyser at spilleren vil være allment tilgjengelig i Norge i løpet av et par ukers tid. Vinneren av digi.no-konkurransen vil følgelig være blant de aller første brukerne her i landet.

Les mer om MuVo TX FM ved å klikke her.IT-verdenen er full av påstander om hva som er raskest eller størst. Hvor godt orientert er du om hva som er sant eller ikke?


Les mer om: