Vipps har sikret seg enda en storavtale. Skal gjøre det enda enklere å handle på nett

Konstituert Vipps-sjef Rune Garborg har sikret seg nok en avtale med en betalingsleverandør. Det skal gjøre det netthandel enda enklere for norske forbrukere, mener han.
Konstituert Vipps-sjef Rune Garborg har sikret seg nok en avtale med en betalingsleverandør. Det skal gjøre det netthandel enda enklere for norske forbrukere, mener han. (Bilde: NTB Scanpix)

Vipps har inngått nok en stor avtale. Denne gangen er det betalingsleverandøren Nets som blir med på laget.

Dermed blir Vipps tilgjengelig som betalingsform i nettbutikker over hele landet. 

– Vår ambisjon er at Vipps skal være et fullgodt betalingsalternativ for alle som handler på nett. Ikke minst overfor de mange store og små nettbutikkene. Derfor har det vært viktig for oss å få på plass en samarbeidsavtale som inkluderer Vipps i Netaxept-løsningen, sier konstituert Vipps-sjef Rune Garborg.

Flere har testet

Flere nettbutikker har vært med å teste løsningen siden før jul. Vipps vil gradvis bli tilgjengelig for nettbutikker som ønsker å ta i bruk betalingsformen.

Ønsker man å betale i en nettbutikk med Vipps trenger man bare å skrive inn eget mobiltelefonnummer, og bekrefte transaksjonen i Vipps-appen. 

Enklere for forbrukere

Netaxept mener det gjør det enklere for forbrukerne. 

De ser nå frem til å tilby nettbutikker i hele Norge denne muligheten. 

– Netaxept er tilrettelagt for de mest brukte innen- og utenlandske betalingsløsningene, derfor var det helt naturlig for å oss å tilrettelegge for bruk av Vipps. Vi utvikler hele tiden våre løsninger for netthandel. Det skal være enkelt og hurtig å gjennomføre en betaling, samtidig som sikkerheten skal ivaretas, sier konserndirektør Asger Hattel i Nets.

Dette er pinlig for Vipps: Brukte sertifikater med utdatert hash-algoritme »

Kommentarer (19)

Kommentarer (19)
Til toppen