Vurderer erstatningskrav etter e-postbombing

Trønder-Avisa vurderer nå erstatningskravet mot dem etter at de bombet sine abonnenter med 1,2 millioner e-post på noen timer.

Trønder-Avisa vurderer nå erstatningskravet mot dem etter at de bombet sine abonnenter med 1,2 millioner e-post på noen timer.

Sjefredaktør Arnulf Gotvasli har enda ikke avgjort hva som skal skje etter at Trønder-Avisa bombet sine e-postabonnenter mandag denne uken.

Avisen er blitt truet med politianmeldelse og rettslig indriving av krav om de ikke betaler 4000 kroner pluss moms til selskapet Teknoserv.
digitoday avdekket epost-tabben tidligere i dag: Trønder-Avisa "teppebombet" egne kunder

- Vi har ikke vurdert dette ennå. Det var en server som løp løpsk, og vi må gå gjennom rutinene. Det er mulig vi tar ut nyhetsbrevet midlertidig, til vi er sikre på at dette ikke skjer igjen, sier Gotvasli til digitoday.no.


Kravet fra Erik Hovdahl er registrert, men Trønder-Avisa har altså ikke avgjort hva svaret blir.

Hovdahl hevder å ha "møtt veggen" da han kontaktet avisen iløpet av e-poststormen, som ble besørget av at avisens interne server hengte seg opp og pumpet ut 2.500 meldinger til hver av de 500 abonnentene.

Han krever derfor erstatning for nedetiden det medførte da han selv, i frykt for at det var et virus på gang, plugget ut sitt nettverk og tok ringerunden til sine kunder.

Gotvasli sier de ikke har fått klager fra andre abonnenter.

Til toppen