WM-data skifter navn til Logica

Selskapet tar konsekvensen av innlemmelsen i britiske LogicaCMG.

WM-data skifter navn til Logica

Selskapet tar konsekvensen av innlemmelsen i britiske LogicaCMG.

Fra i dag skal WM-data, et av Nordens største IT-selskaper, offisielt hete Logica, etter LogicaCMG som kjøpte konsernet i august 2006. Samtlige selskaper i LogicaCMG konsernet samler seg nå rundt ett felles navn, heter det i en pressemelding.

I løpet av de siste fem årene har Logica også kjøpt franske Unilog og portugisiske Edinfor.

I dag har Logica 39 000 ansatte i 36 land, hvor av om lag 600 i Norge. Logica Norge har kontorer i Haugesund, Stavanger, Hamar, Sarpsborg, Tønsberg, Bergen og Oslo.

– Å samle hele konsernet under ett felles varemerke er et viktig steg i å skape ett selskap med felles verdigrunnlag, prosesser og tjenester som gir best mulig service til våre kunder. Selv om vår suksess i Norge fortsatt vil ligge i den lokale nærheten til våre kunder, vil vi gjennom Logicas størrelse, kapasitet og rekkevidde kunne konkurrere om store og kompetansekrevende oppdrag noe som har vært vanskelig som et regionalt WM-data selskap, sier Tor Malmo, administrerende direktør i Logica Norge.

Logica-konsernets omsetning fordeler seg slik: Storbritannia: 22 prosent; Norden: 27 prosent; Frankrike: 19 prosent; Tyskland: 6 prosent.

    Les også:

Til toppen