×
Annonse fra TUM Studio for

Jakter utviklere som er helt i front

– Vi ønsker folk som har erfaring med smidig utvikling og som vil være med å bygge opp en DevOps-kultur og bidra til et fremoverlent utviklermiljø, sier Thomas Schjerpen i CatalystOne.
– Vi ønsker folk som har erfaring med smidig utvikling og som vil være med å bygge opp en DevOps-kultur og bidra til et fremoverlent utviklermiljø, sier Thomas Schjerpen i CatalystOne. (Foto: Delta V)
  • TUM Studio Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

– Etter den første uka i CatalystOne visste jeg at her ville jeg være. Her får jeg brukt alt jeg kan fra før og lærer noe nytt hver dag, sier produktdirektør Kjellrun Kyllo i CatalystOne. Nå jakter hun flere kolleger som vil være med på å lage verdens beste programvare for HR.

– Etter den første uka i CatalystOne visste jeg at her ville jeg være, sier Kjellrun Kyllo. Foto: CatalystOne

VP Product Kjellrun Kyllo, som bor i Drøbak, startet i CatalystOne for to år siden. Da kom hun til et selskap i rask vekst, men «som samtidig er lite nok til at jeg kan påvirke den videre reisen til selskapet,» som hun sier. 

Den raske veksten og ambisjonene om å ta en ledende posisjon innen teknologi for personaladministrasjon og HRM (Human Resource Management), gjør at CatalystOne nå bygger opp et solid utviklingsmiljø i Norge.  

Sammen med CTO Thomas Schjerpen er Kyllo spesielt på jakt etter ambisiøse seniorutviklere, cloud-arkitekter og virksomhetsarkitekter.

Drømmekandidaten

– Hvordan ser drømmekandidaten ut?

– Vi ønsker folk som har erfaring med smidig utvikling og som vil være med å bygge opp en DevOps-kultur og bidra til et fremoverlent utviklermiljø, svarer Schjerpen.

Med DevOps sikter han til metodikken der man kombinerer programvareutvikling (Development) med verktøy for IT-drift (Operations). Denne metodikken er blitt vanligere de senere årene da den gir en raskere og smidigere utvikling av programvare. 

CatalystOne har hovedkontor i Oslo, men tilrettelegger så folk kan sitte der de selv ønsker. Foto: Delta V

– Vi tror veldig på det som ligger i DevOps. Kombinert med verktøykassen vår, er det det som er den magiske sausen som skal være med på å forme verdens beste HR-programvare. Det er ikke så viktig hvilken teknologi kandidatene kan – det kan alltids en erfaren kandidat lære seg, fortsetter Schjerpen. 

– Vi vil ha autonome team. Derfor må ansatte ta ansvar og drive frem ting selv. Man må være proaktiv og se muligheter, for selv om vi er et etablert selskap så jobber vi nesten like agilt som en start-up, tilføyer Kyllo. 

Tett på kundene og best på RnD

Schjerpen sier at CatalystOne har som ambisjon å bli best i klassen på RnD, og at de bygger et miljø som han ønsker skal være til inspirasjon for andre SaaS-selskaper.

HR-arbeidet har fått en stadig viktigere, strategisk rolle i virksomheter verden rundt, og HR-tech har dermed også fått en boost. Ytterligere forsterket av innføringen av GDPR, EUs nye personvernlovverk, i 2018 og med koronakrisen, fjernarbeid og store organisasjonsendringer i 2020. Et HR-system hjelper med å holde oversikt over medarbeideres oppfølging, utvikling og kompetanse, og stadig flere selskaper ser verdien av å investere i HR-systemer. 

– Alle i RnD må være opptatt av kundeopplevelse og brukervennlighet. Dette blir bare viktigere og viktigere, og customer experience er nøkkelen om vi skal lykkes med å lage verdens beste HR-programvare, sier CTO-en.

For å lykkes med å ta steget fra Nordens beste til verdens beste, er det et tett samarbeid mellom utviklerne og de som har ansvaret for produktene. I tillegg er CatalystOne veldig tett på kundene. 

Teknologisk superfremoverlente

Som utvikler i CatalystOne vil hverdagen handle om å lage framtidens skybaserte HR-system ved hjelp av moderne teknologi og arbeidsprosesser. Teknologiene som brukes er containerisering med Kubernetes, Microsoft Azure Kubernetes Service, Helm, mikrotjenester, NoSQL, mikro-frontends, Spring Boot og Angular. I tillegg har CatalystOne en lang historie med SQL og Java.

– Vi er superfremoverlente nå på hva vi vil teknologisk. Vi ønsker oss de som er helt i front på teknologi, samtidig som vi alltid har fokus på hva vår programvare skal løse for kunden. Vi vil lage innovative løsninger, sier Kyllo. 

CatalystOne leverer et komplett, modulbasert HR-system til mellomstore og store selskaper i Skandinavia. På kundelisten finner vi kjente navn som Coop, Kongsberg-Gruppen, Atea og Ice

Vi tilrettelegger så folk kan sitte der de ønsker, men det er viktig at de er innstilt på å bygge kultur, at de deler av sin kunnskap og er med på å bygge opp organisasjonen, sier Schjerpen Foto: Delta V

– Som det ligger i HR-systemets natur, er sikkerhet og personvern helt sentralt i våre løsninger. Og API-tankegangen. HR-løsningen leverer masterdata til andre systemer som bruker data knyttet til de ansatte. Vi jobber også med Machine Learning og vil bygge mer og mer smarthet inn i våre løsninger. Kandidater bør ha et forhold til noen av disse områdene, sier Schjerpen.  

Stor frihet

Utviklerne vil være tilknyttet kontorene i Oslo, Drammen og/eller Sandefjord. I dag sitter de fleste utviklerne i Sandefjord, i tillegg til den største avdelingen som ligger i Chandigarh i India.  

– Det er ikke så viktig hvor man bor, hvilket kontor man kommer til eller hvor man jobber. Vi tilrettelegger så folk kan sitte der de ønsker, men det er viktig at de er innstilt på å bygge kultur, at de deler av sin kunnskap og er med på å bygge opp organisasjonen. Og det tror jeg også at alle som kommer til oss har lyst til, vi er en gjeng som trives utrolig godt sammen, motiverer og hjelper hverandre, sier Thomas Schjerpen. Selv bor han i Fredrikstad og deler tiden mellom hjemmekontor, kontorhotell i Fredrikstad og lokalene i Oslo, Drammen eller Sandefjord. 

 CatalystOne har opplevd en eventyrlig vekst siden starten i 2004. Nå teller det over 250 ansatte fordelt på fem kontorer i fire land. De siste årene har topplinjeveksten vært på 40 prosent år over år. Den raske veksten går hånd i hånd med fokus på arbeidsmiljø og kultur. CatalystOne har over flere år vært GreatPlaceToWork-sertifisert og på listen over Norges beste arbeidsplasser.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen