Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Gjennom nesten 200 år har DNB vært der for deg

Del

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital.

Ledige stillinger  

Vil du jobbe med sikkerhet sammen med oss i DNB?

Les mer og søk her »

Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer. Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Vår digitale satsning gjør sikkerhetsarbeidet faglig utfordrende, men i tillegg veldig spennende.

«Samtidig som vi er innovative og fremoverlente må vi også kontinuerlig sikre tjenestene vi tilbyr. DNB har et av Norges største sikkerhetsmiljøer og vi jobber for å beskytte en samfunnsviktig funksjon. Det har vært store endringer for konsernet de siste årene. I etterkant av pandemien vil det også bli flere permanente endringer, slik som for eksempel fleksibel arbeidsplass som gjør vi må tenke annerledes på flere av de andre sikkerhetsområdene også»

Anders Hardangen, Sikkerhetsdirektør i DNB og har jobbet i DNB i 10 år

Hvordan er det å jobbe med Sikkerhet i DNB?

Møt noen av våre sikkerhetsressurser der de forteller om sin bakgrunn, hva de arbeider med i DNB i dag og hvorfor de anbefaler andre å søke på stillinger i DNB.

Luis Veiga Da Silva, Access Services (IAM Specialist/PAM specialist)

Luis Veiga Da Silva, PAM Access Services (IAM Specialist/PAM specialist) <i>Foto:  DNB</i>
Luis Veiga Da Silva, PAM Access Services (IAM Specialist/PAM specialist) Foto:  DNB

Jeg er fra Portugal og har vært i Norge i snart tre år. I Portugal arbeidet jeg i en større bank med Identity & Access Management (IAM). Jeg trives godt i jobben min som IAM Specialist i DNB.

Hva var årsaken til at du startet å jobbe med sikkerhet?

– I Portugal arbeidet jeg med ledelse i en større Portugisisk bank. Jeg ønsket å øke min kompetanse innen IT og Sikkerhet og tok derfor en Master i «Information Security Management». Jeg ble overført til IT I Portugal og fikk anledning til å jobbe med IAM. IAM handler om «Identity» – At vi benytter ulike prosesser og systemer som kan gi oss en bekreftelse på at «Du er den du sier du er» og Access Management «for å gi deg tilgang til systemer du er autorisert av organisasjonen til å bruke». Jeg fant ut at dette var noe jeg virkelig syntes var spennende og ønsket å jobbe med videre da jeg flyttet til Norge. Jeg fant en stillingsannonse for IAM hos DNB som jeg søkte på og arbeider nå med IAM og fokusområdet Privileged Access Mangement (PAM). IAM er et stort og omfattende område med mange ulike domener. Vi bruker IAM til å sikre DNBs verdier som for eksempel informasjon om kunder, ansatte eller partnere. Jeg synes det er et interessant da IAM er viktige verktøy å forebygge at uvedkommende får tilgang til informasjon, data og systemer de ikke har rett til, samt et fundament for å sikre data i IT løsninger. Å være en del av dette er veldig givende.

Hvorfor vil du anbefale andre å jobbe med sikkerhet i DNB?

 • DNB er et stort selskap med ubegrensete muligheter for å lære nye ting. Selskapet er innovativt og jobber kontinuerlig med forbedring. Noe jeg synes er helt fantastisk
 • Det å ha mulighet til å arbeide med et større sett av IT plattformer og med ulike teknologi
 • Kollegaene mine er profesjonelle med høy kunnskap bred sikkerhetskunnskap men også mange med spisset fagkunnskap innen sikkerhet. Det er flott å kunne lære av hverandre og bidra til gjensidig læring
 • Jeg vil også nevne at jeg har fantastiske kolleger som er varme, inkluderende, vi har lagånd og bygger på en inkluderende kultur

Vil du jobbe med sikkerhet sammen med oss i DNB?

Anja Olsen, Cyber Defense Center (CDC) - Security Engineer

Anja Olsen, Cyber Defense Center (CDC) - Security Engineer <i>Foto:  DNB</i>
Anja Olsen, Cyber Defense Center (CDC) - Security Engineer Foto:  DNB

– Jeg har studert fem år i Frankrike og har en dobbelgrad i Kybernetikk og Informasjonssikkerhet. Jeg har nå arbeidet med sikkerhet i DNB i to år og ser frem til mange flere år.

Hva var årsaken til at du startet å jobbe med sikkerhet?

– Jeg ville jobbe med noe jeg synes er viktig og noe jeg bryr meg om. Da jeg var ferdig med utdannelsen min ville jeg flytte tilbake til Norge. Her fant jeg en stillingsannonse som Graduate innen sikkerhet i DNB, og jeg tenkte at det må være veldig spennende. Dette er et veldig viktig område. Jeg søkte på stillingen som Graduate og startet ikke lenge etter. Jeg jobber i dag i Cyber Defense Center som har i oppdrag å oppdage, analysere og håndtere IT-sikkerhetshendelser. Her får jeg jobbe med det beste innen teknologi for å sørge for at vi holder hackerne på utsiden av DNB.

Hvorfor vil du anbefale andre å jobbe med sikkerhet i DNB?

 • Det aller viktigste for meg er at jeg trives og har det hyggelig på jobb – Det har jeg i DNB
 • Det er trivelige kollegaer som er faglig dyktige og vi lærer mye av hverandre hele tiden.
 • Vi arbeider med mye ulik teknologi og her kan man få prøve seg på mange forskjellige områder dersom man ønsker det.  Jeg opplever at det er store muligheter for utvikling innen sikkerhet.
 • Jeg anbefaler virkelig studenter å søke på sikkerhetsstillinger i DNB for eksempel å bli med i et Graduate program. For meg har det vært lærerikt, samtidig som det også gir en mulighet til å treffe andre som også kommer inn som Graduates.

Stine Emilie Lokøy, Head of Security Resource Center

Stine Emilie Lokøy, Head of Security Resource Center <i>Foto:  DNB</i>
Stine Emilie Lokøy, Head of Security Resource Center Foto:  DNB

– Jeg har jobbet i DNB i over åtte år, og i løpet av disse årene har jeg fått muligheten til å bli kjent med flere områder i banken. Jeg jobber i dag som seksjonsleder for Security Resource Center, som er DNB sitt senter for sikkerhetsrådgivning. Jeg er veldig glad for å få muligheten til å lede ett av mange team som jobber med å øke sikkerheten i DNB.

Hva var årsaken til at du startet å jobbe med sikkerhet?

– Muligheten til å jobbe innenfor et spennende område i stadig utvikling, og som er viktig for DNB og for kundene våre. Jeg er utdannet siviløkonom, og har også en bachelorgrad i Samfunnsøkonomi i tillegg til å ha studert Entreprenørskap. Jeg har jobbet med kunderådgivning, prosjektledelse og ledelse. Felles for disse områdene var at sikkerhet dukket opp som tema i en eller annen form.  Før jeg startet i Security Resource Center fikk jeg mulighet til å ta et vikariat innenfor sikkerhetsområdet Identity & Access Management (IAM). Dette trigget interessen min ytterligere for det sikkerhet som er et kjempespennende felt.

– Jeg opplevde at sikkerhet må forankres gjennom av hele organisasjonen. Vi må ha sikkerhetsteknologi på plass, vi må etterleve standarder og sikkerhetsreguleringer, og vi må innarbeide sikkerhet i prosesser. Sist, men ikke minst, må vi ha gode ledere, dedikerte sikkerhetsambassadører og ansatte som bidrar ved å ivareta sikkerhet i sitt daglige arbeid. Slik lykkes vi både med å skape en god sikkerhetskultur på tvers av organisasjonen, og at sikkerhet er en integrert del av vår virksomhet. Vi i Security Resource Center har en viktig rolle i å støtte dette arbeidet, og å bidra til økt sikkerhetskompetanse – og modenhet i konsernet generelt, og dette gjør vi gjennom flere ulike initiativ sammen med resten av sikkerhetsmiljøet.

Hvorfor vil du anbefale andre å jobbe med sikkerhet i DNB?

Ledige stillinger  

Vil du jobbe med sikkerhet sammen med oss i DNB?

Les mer og søk her »
 • Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver på tvers av flere sentrale miljøer i konsernet.
 • Vi har dyktige ansatte som bidrar med kunnskapsdeling på tvers i et miljø som oppmuntrer til økt læring.
 • Til tross for pandemien har vi lykkes i å skape gode sosiale arenaer og trivsel fra hjemmekontor. Å jobbe sammen med flinke folk som deler kunnskap, utfordrer hverandre og som spiller hverandre gode er givende. Jeg gleder meg til vi fremover kan møtes mer fysisk og bygge videre på den etablerte positiviteten, og selvfølgelig til å kunne inkludere flere nye ansatte.

Vil du være med å utvikle fremtiden i DNB?

Verden forandrer seg i hurtig tempo og DNB er med på den reisen. Vi trenger nye kloke medarbeidere med deres pågangsmot, nysgjerrighet, masse nye ideer og kreativitet.

I DNB har du stor mulighet til å utvikle deg innenfor ett eller flere sikkerhetsområder sammen med svært engasjerte og dyktige kolleger.

 

Les flere artikler fra DNB