Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Slik finner du rett IT-løsning for dine ansatte

Riktig utstyr på hjemmekontoret gjør ansatte mer effektive.
Riktig utstyr på hjemmekontoret gjør ansatte mer effektive. Foto: Shutterstock
Del

Å sikre ansattes produktivitet er blant virksomhetens viktigste oppgaver. For å lykkes er det nødvendig å tilby enhetene som sørger for at arbeidsoppgavene kan løses – uansett behov.

 
 

Hva ansatte trenger i sin arbeidshverdag varierer etter hvilke arbeidsoppgaver de har og hvor disse skal løses. Her har vi samlet fire forslag, for å hjelpe deg med å finne arbeidsverktøyene som spiller dine ansatte gode. 

Det fleksible hjemmekontoret

«Hjemmekontoret» er ingen gitt størrelse eller form, og hvilke behov ansatte har avhenger i stor grad av oppgavene de skal løse. Det viktigste er derfor at enhetene legger til rette for en fleksibel arbeidshverdag og oppgaveløsning, der sikkerheten er ivaretatt hvert steg av veien.

PC-er som kjenner ansattes behov. Tidsbesparende og sikre innloggingsløsninger, raskere oppstart av prioriterte applikasjoner, best batterilevetid og enkelt vedlikehold. Høy ytelse og produktivitet i fokus, støttet av Intel vPro®.

 <i>Foto:  Drazen Zigic</i>
Foto:  Drazen Zigic

Plassbesparende alt-i-ett-skjermer. Docking, nettverk, lyd og bilde – alt i én enhet! Behovet for stikkontakter reduseres betraktelig og gir effektive arbeidsdager fra en ryddig pult uten kabelsurr. Skjermen flyttes enkelt mellom ulike rom i hjemmet. 

Sikkerhet i alle ledd. Fra utvikling, via design til drift og vedlikehold – å skape sikre IT-løsninger krever en helhetlig tilnærming. Dells PC-er er trygge tvers gjennom og gode sikkerhetsløsninger gjør det enkelt å ha kontroll, uansett hvor ansatte jobber. 

En rapport fra Dell Technologies’ samarbeidspartner VMware, viser at 76 prosent av virksomheter opplever økning i dataangrep, og 78 prosent sier at hjemmekontor har ført til flere angrep. Å sikre ansattes enheter er en god investering for virksomheten. Her får du fire 4 råd til hvordan små- og mellomstore bedrifter kan håndtere IT-sikkerhet.

Stadig på farten

For ansatte som tilbringer mye tid på reise og hotell er det viktig å ikke miste verdifull arbeidstid underveis. Smarte enheter som er enkle å frakte med seg legger til rette for produktivitet – uansett lokasjon. 

Kunstig intelligens (AI) i Dells Optimizer-programvare lar PC-en tilpasse seg hvordan ansatte jobber. <i>Foto:  ERIC MORALES</i>
Kunstig intelligens (AI) i Dells Optimizer-programvare lar PC-en tilpasse seg hvordan ansatte jobber. Foto:  ERIC MORALES

PC-er som gjør arbeidsdagen lettere. Intelligente business PC-er med kraften fra siste generasjons Intel-prosessor®, lav vekt og et batteri som holder hele dagen. Kunstig intelligens (AI) i Dells Optimizer-programvare lar PC-en tilpasse seg hvordan ansatte jobber, blant annet ved å automatisk forbedre ytelse i applikasjoner, batteritid, lydinnstillinger, og så videre. Ekstra sikkerhet oppnås ved å automatisk dimme skjermen når brukeren ser vekk, samt skjule sensitiv informasjon når andre står i nærheten av skjermen. Intelligent webkamera, ekko-kansellerende mikrofoner og gode høyttalerfunksjoner sørger for de beste digitale møteopplevelsene.

Utstyr som tilfører noe ekstra. Ekstra skjerm, mus og tastatur øker produktiviteten med opptil 35 prosent. En portabel skjerm som veier mindre enn et tradisjonelt nettbrett gjør oppgaveløsningen enda enklere.  

Førsteklasses sikkerhet underveis. Skreddersydde sikkerhetsløsninger tilpasset ansatte som ofte er ute og reiser, gjør det enkelt og sikkert å jobbe hvor som helst. Dermed kan IT-avdelingen være trygg på at verdifulle data er sikret uansett hvor brukeren befinner seg.

Kreative løsninger

For å løse kreative oppgaver er det avgjørende at arbeidsverktøyene innbyr til gode prosesser, med en kvalitet som sikrer de beste resultatene. 

Kreative arbeidsprosesser krever riktig utstyr for å sikre optimal kvalitet.. <i>Foto:  Dell Inc.; Getty 1248743272; Getty 1222038230</i>
Kreative arbeidsprosesser krever riktig utstyr for å sikre optimal kvalitet.. Foto:  Dell Inc.; Getty 1248743272; Getty 1222038230

Kraftig maskinvare for tunge arbeidsprosesser. Bilde- og videoredigering, grafisk design og tyngre arbeidsoppgaver krever maskinvare som støtter innholdsrike programmer og verktøy. I samarbeid med Intel leverer Dell utstyret som tar oppgaven på strak arm.   

Kule skjermer med høy oppløsning og sylskarpt bilde. God fargegjengivelse og kontrast, samt ny IPS Black-teknologi, sikrer kvalitet i alle ledd av leveransen – også ved krevede presisjonsarbeid. 

Gode løsninger for samarbeid. Alle oppgavene kan løses fra samme enhet. Møt kollegaer for å samarbeide digitalt, eller fordyp deg i konsentrasjonskrevende oppgaver – uten å bytte enhet. 

Tilbake til kontoret

Etter flere år med hjemmekontor er virksomheter over hele landet i gang med å forme fremtidens arbeidsplass. Nå vender ansatte tilbake til kontorpulten, og trenger utstyr som sikrer effektive arbeidsprosesser.

Nå vender ansatte tilbake til kontorpulten, og trenger utstyr som sikrer effektive arbeidsprosesser. <i>Foto:  POCSTOCK</i>
Nå vender ansatte tilbake til kontorpulten, og trenger utstyr som sikrer effektive arbeidsprosesser. Foto:  POCSTOCK

PC-er som støtter ulike arbeidsoppgaver. Enten det er tunge utvikleroppgaver eller tekstproduksjon i Office 365 er det viktig at ansatte har nødvendig programvare og kraften til å støtte dem. Dells PC-er med Intel® Core™-prosessor sikrer ytelsen og kraften dine ansatte trenger.

Høykvalitets-skjermer og rask tilkobling. Uansett om virksomheten går for faste eller fleksible plasser, er det viktig at ansatte enkelt kan koble seg til skjerm, tastatur og mus. Docking kan løses direkte i skjermen, eller via ekstern løsning. 

Fleksible løsninger. Selv om vi er oftere på kontoret enn før, har arbeidsvanene våre endret seg. Det er derfor viktig å legge til rette for at utstyr i møterom og stillerom møter behovene til ansatte som flytter seg mellom produksjon og møter eller samarbeidsarenaer. 

Lurer du på hvilke enheter og verktøy som passer for din bedrift? Huk tak i din kontaktperson i Dell Technologies, eller kontakt Eivind Bentsen for å lære mer