Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Ende-til-ende-løsninger som gjør virksomheten klar for hva som helst

Del

Bredden i porteføljen til Dell Technologies hjelper deg å framtidssikre virksomheten. Fra enheter, sikkerhet og nettverk til selve infrastrukturen. En sterk hybrid arbeidsstrategi er nødvendig for å holde de ansatte fornøyde og produktive. 

For halvannet år siden ble arbeidslandsskapet over hele verden drastisk forandret på bare noen måneder. Fysiske møter ble flyttet online, og kontoret ble flyttet hjem. Dette skiftet har krevet en omstilling i tankegang om hvordan de ansatte jobber best, forblir produktive og samarbeider uansett hvor de arbeider fra.

Ifølge en rapport fra analysebyrået ESG, svarer 78 prosent av de spurte at de er mer produktive på hjemmekontor. I en Dell-undersøkelse forventes det at den nye normalen vil innebære at opptil halvparten av arbeidsstyrken jobber fra andre steder enn kontoret.

For å sørge for at din virksomhet blir klar for alt, har Dell Technologies utviklet et konsept som vil la dine ansatte jobbe hvor enn de befinner seg. Dell Technologies’ ende-til-ende-portefølje omfavner PC-er og ekstrautstyr, sikkerhet og infrastruktur, alt utviklet for å gi deg sikkerhet og produktivitet – hvor som helst, når som helst.

Les mer her

Få en smidig virksomhet

En sterk hybrid arbeidsstrategi er nødvendig for å holde ansatte fornøyde og produktive. Her er fem punkter du må tenke gjennom for å sørge for at virksomheten er smidig og motstandsdyktig mot forsinkelser.

  1. Riktige enheter med riktig programvare er avgjørende for å være produktiv, uavhengig om man jobber fra kontoret eller andre steder.
  2. Sikkerhet fra endepunkt til datasenter er viktig, enten du trenger VPN eller full ende-til-ende-kryptering.
  3. Nettverksarkitektur må prioriteres så de ansatte kan jobbe effektivt hjemmefra.
  4. Lastbalansering og tilstrekkelig nettverksarkitektur gjør det lettere å håndtere den massive trafikken i nettverket deres.
  5. Sørg for å kunne skalere så virksomheten er forberedt på framtidens behov.

Sikkerhet med virtuelle maskiner

Med ansatte som jobber andre steder enn kontoret, øker også risikoen for at enheter – og med det data – kommer på avveie. Det finnes sikkerhetsløsninger som gjør at man kan slette innholdet på en PC fra en sentral lokasjon. Med virtuelle maskiner får man imidlertid et ekstra lag med sikkerhet da ingen virksomhetsdata lagres på enheten den ansatte bruker.

Datamaskiner er en statisk infrastruktur som legger beslag på store summer i budsjettet, samtidig som det er krevende å administrere. Kjøper du for eksempel 1000 PC-er, skal de deles ut til brukerne, settes opp og vedlikeholdes. Datakraften og lagringskapasiteten er fastlåst til den fysiske maskinen, og gjør at noen brukere har uutnyttet kapasitet, mens andre ikke har nok. Virksomheten har mye å tjene på å forstå hvem som har et statisk PC-behov, og hvem som er best tjent med mer fleksibilitet. 

For en del organisasjoner, vil ikke fysiske datamaskiner være løsningen for fremtiden. Det finnes mer fleksible alternativer som er enkle å administrere, samtidig som datakapasitet og -ressurser utnyttes bedre. For brukeren vil en virtuell desktop framstå som en vanlig PC, men datakraften leveres fra et sentralt datasenter via programvare. På denne måten blir det enklere å administrere maskinene og sørge for IT-sikkerheten, fordi man slipper å gjennomgå den enkelte maskin manuelt.  

Opplev forskjellen med Windows 11

Dells nye PC-er vil snart leveres med Microsofts nye operativsystem, Windows 11. Windows 11 sørger for et rolig og kreativt sted der du kan dyrke dine lidenskaper gjennom en ny opplevelse. 

Windows 11 har all kraften og sikkerheten fra Windows 10, men har et oppdatert og mer stilrent utseende for å sørge for at du kan være så produktiv som mulig. Få tilgang til alle appene du trenger og kjør enkelt flere oppgaver med forbedret sidestilling av vinduer.

Huk tak i din kontaktperson i Dell Technologies for å diskutere hva som passer for din bedrift. Eller kontakt David Hall for å lære mer.

Les flere artikler fra Dell Technologies