Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Nye arbeidsvaner krever ny tilnærming

Del

Arbeidsvanene våre er forandret for alltid etter halvannet år med pandemi. Teknologien må ligge i bunn for å legge til rette for at de ansatte skal kunne jobbe fra andre steder enn kontoret.

Teknologi forandrer arbeidsplassen og arbeidsoppgaver, og blir en stadig større del av arbeidshverdagen og dermed vår trivsel. Derfor bør virksomheter se på ende-til-ende-løsninger som virkelig forbedrer arbeidsdagen.

Ett av de største hindrene for en produktiv arbeidsstyrke er teknologi som jobber mot de ansatte. Treg, upålitelig og frustrerende teknologi fører til nedetid. Frustrasjon og forsinkelser fører til tapt tid. Og tid er som kjent penger.

Sikker tilgang til data fra hvor som helst

Våre arbeidsvaner er i dramatisk endring. Ledere stiller større krav til digitalisering av virksomheten. Det gjør at IT utfordres til å tenke nytt om deres bidrag til virksomheten på to måter:

  • Sørge for pålitelige løsninger for sømløs og sikker tilgang til nettverk og data
  • Økt produktivitet med tilpasset arbeidsplass til hver enkelt

Unified Workspace fra Dell Technologies og VMware gjør administrasjon og utrulling av nye enheter mye raskere, og sørger for at de ansatte har sikker tilgang til dataene og applikasjonene de trenger fra hjemmekontoret eller hvor enn de velger å jobbe fra.

Les mer her

Kunder som bruker Dell Unified Workspace med VMware Workspace ONE under panseret for administrasjon av enheter, har halvert både utrullingstid og antall support-henvendelser, samtidig som problemer løses 11 ganger raskere.

Nyere Dell PC-er kan settes opp med Microsofts nyeste operativsystem, Windows 11. Windows 11 har all kraften og sikkerheten fra Windows 10, men har et oppdatert og mer stilrent utseende for å sørge for at du kan være så produktiv som mulig. Få tilgang til alle applikasjonene du trenger og kjør enkelt flere oppgaver med forbedret sidestilling av vinduer. 

Vil du vite mer om hva Unified Workspace kan gjøre for din bedrift? Last ned e-bok her.    

Det er denne tankegangen organisasjoner må jobbe etter, særlig nå som det er stadig større variasjon i typer enheter og hvor folk jobber. Når sikkerhet er ivaretatt på tvers av personlige enheter, nettverk, sky og datasenter er virksomheten bedre rustet for fremtidens arbeidsformer.

Teknologien skal bare funke

Kontorbrukeren tenker lite over at det hver dag sitter noen på jobb og passer på at alle PC-er og andre enheter hos brukerne fungerer som de skal, har oppdatert programvare, sikkerhetspatcher osv. Dette er rutineoppgaver som dagens teknologi i prinsippet lett kan automatisere og forenkle.

En vanlig kontorarbeidstaker skal ikke behøve å tenke på om datamaskinen eller smarttelefonen fungerer bra nok, eller er sikker nok. Når administrasjonsverktøyene i organisasjonen fungerer godt, ivaretas alt uten at de ansatte merker det, slik at mobil- og datamaskinbruk er smertefritt, og de får gjort jobben sin effektivt, uansett hvor de er. 

Dell er en av verdens største PC-produsenter, men de er også den eneste teknologileverandøren som tilbyr et så bredt spekter av teknologi og tjenester at man kan jobbe enhetlig fra datasenteret til skyen og skrivebordet. Det gjør det mulig å tenke administrasjon og sikkerhet ende-til-ende. 

Ønsker du å vite mer om Dell Technologies og VMwares samarbeid for å forenkle IT-administrasjon og sikkerhet? Kontakt Eivind Bentsen for en uforpliktende prat.

Huk tak i din kontaktperson i Dell Technologies for å diskutere hvilke enheter og verktøy som passer for din bedrift. Eller kontakt David Hall for å lære mer

Les flere artikler fra Dell Technologies