Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

CGI ansetter: – Unikt arbeidsmiljø og meningsfylte prosjekter

Del

 Emma Thürmer i CGI elsker å løse problemer, både som frontend-utvikler og som gamer. Men det er én annen ting som gjør at hun trives ekstra godt.

– Arbeidsmiljøet, svarer Emma (27) kontant.

Hun jobber på Oslo-kontoret til CGI – et av verdens største IT-konsulentselskaper med kontorer i over 40 land.

Og på dette Oslo-kontoret, en av CGIs 9 lokasjoner i Norge, så skjer det mye, ifølge Emma.

– Det er massevis av sosiale aktiviteter i CGI. Vi har eget padeltennis-lag, vi bowler etter jobb, vi gjør alt mulig. Det gjør at man blir kjent i avdelingen og på tvers i selskapet, noe som gjør det lettere å spørre om hjelp og råd. Det er ingen spisse albuer her, bare hyggelige folk som bryr seg om hverandre, sier Emma. 

Les mer om jobb i CGI »

Med fleksibel arbeidsform og fokus på work-life balance, tilrettelegger CGI for at Emma får rom til å utvikle sine faglige, og ikke-så-faglige, interesser.

 
 

– Jeg elsker å løse problemer. Det er en evne jeg bruker mye både som utvikler og som gamer. For meg er gaming en lidenskap hvor det sosiale er en stor faktor. To av mine beste venninner møtte jeg gjennom gaming, sier Emma, og innrømmer at hun har noen tanker om e-sport i CGI.

– Jeg kjenner ingen gamere her ennå, men det kan jo endre seg. Hvem vet, kanskje jeg starter opp et e-sport-lag i CGI etter hvert, sier Emma.

I fritids- og idrettsprogrammet CGI Culture, har vi en rekke aktiviteter som fjellturer, fotball, løping, padeltennis, sandvolleyball og mye annet. Her er alle nye initiativer velkomne! Les mer om programmet her.

Medeier fra dag én

 
 

Det sosiale miljøet i CGI tikker av en viktig boks for Emma, men hva med alt annet?

Noe Emma la merke til før hun startet, var CGIs eierskapsmodell. At man fra første arbeidsdag får muligheten til å bli medeier i CGI, og at CGI i tillegg matcher investeringen krone for krone opp til et maksbeløp.

– Det var absolutt attraktivt for meg at man som ung kan bli medeier tidlig. Nå føler jeg ikke bare på eierskapet, men jeg kan se det. Jeg følger med på aksjene og vil naturligvis at selskapet skal gjøre det bra. Samtidig motiverer eierskapet meg til å bidra og prestere i jobben min, sier Emma.

Denne given tar Emma med seg inn i et CGI-miljø som skaper innovative løsninger i tett samspill med kunder og partnere. Det betyr blant annet at man som ansatt får jobbe med prosjekter med positiv påvirkning på samfunnet, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt.

  <i>Foto:  GettyImages</i>
  Foto:  GettyImages

Halo er et slikt prosjekt. Det dreier seg om Meteorologisk institutts værtjeneste for beredskaps-Norge – en tjeneste Emma har jobbet mye med det siste året. 

Aktører med samfunnskritiske oppgaver over hele landet får potensielt livsviktig informasjon ved hjelp fra Halo. Sammen med CGI videreutvikles nå tjenesten, slik at den blir enda mer tilgjengelig og brukervennlig. Les mer om værtjenesten her.

– Halo er et givende prosjekt å jobbe med. Det vi gjør med app-utvikling kan potensielt bidra til å redde liv. Og det synes jeg er veldig kult. Halo oppsummerer noe av det beste med CGI: At du får jobbe med utvikling og lære noe nytt i prosjekter med stor samfunnsnytte, sier Emma. 

Vær, vind og design

Emma har utviklet store deler av det nye designet for appen.
Emma har utviklet store deler av det nye designet for appen.

Selv om Emma har jobbet mest med værtjenesten Halo i CGI, har prosjektets omfang og størrelse gitt henne mange ulike utfordringer og muligheter til å lære nye ting.

– Å jobbe med ting som turbulensvarsler for fly er ganske kult. Og utover utvikling har jeg også fått jobbe mye med designdelen av applikasjonen, sier Emma.

I CGI er muligheten til læring konstant, både ved å løse utfordringer i kundearbeidet og gjennom ulike sertifiseringer. Her kan man utvikle sin egen karrierevei, enten man ønsker å bli fagekspert, leder eller søker helt nye utfordringer i inn- og utland gjennom CGI.

– Om man er nysgjerrig på Microsoft dasher eller cloud så kan man ta sertifiseringer og deretter anvende det ved å jobbe i prosjekter. I tillegg finnes det lederstillinger, hvis det er en vei man ønsker å gå. Uansett retning opplever jeg at man får god veiledning, sier Emma.

Emma selv velger å holde alle muligheter åpne for fremtiden.

– Akkurat nå fokuserer jeg på å bli en best mulig frontend-utvikler. I tillegg ønsker jeg å utvikle meg i design. Og det trives jeg godt med, sier Emma.

Ledige stillinger i CGI »

Les flere artikler fra CGI