FORBRUKERTEKNOLOGI

Dell skal gi deg tilgang til Iphone-appene fra pc-en

Utvider Dell Mobile Connect-funksjonaliteten.

Den utvidede Mobile Connect-funksjonaliteten kommer nå til Iphone.
Den utvidede Mobile Connect-funksjonaliteten kommer nå til Iphone. Foto: Dell
3. jan. 2020 - 09:09

I går kom Dell med et knippe nyheter som skal vises frem på den nært forestående CES-messen. En av nyhetene omhandler Dells såkalte Mobile Connect-løsning, som selskapet lanserte i fjor.

Mobile Connect gir brukere en sømløs integrering av mobiltelefonen og pc-en, på den måten at man kan ringe, sende tekstmeldinger og motta varslinger fra mobilen på pc-en.

Fildeling og app-speiling

Løsningen kommer også med en en fildelingsfunksjon og mulighet for app-speiling, men disse har hittil kun vært tilgjengelig for Android-folket. Nå varsler Dell at disse funksjonene snart er klare for Iphone-brukere.

Det skal skje i løpet av våren, uten at det foreligger et konkret tidspunkt.

Les også

Iphone-eiere med pc-modeller av typen XPS, Inspiron, Vostro, Alienware eller G-series vil dermed få direkte tilgang til mobilappene og utnytte «dra-og-slipp»-filoverføring og speiling av innhold rett fra datamaskinen.

Mobile Connect med dataoverføring og skjermspeiling vi bli tilgjengelig for nedlasting på Ios-plattformen fra Microsoft Store, og funksjonaliteten vil også komme forhåndsinstallert på alle nye Dell-maskiner til våren.

Les også

Slipper å splitte oppmerksomheten

Tanken bak Mobile Connect-konseptet er altså å unngå å måtte dele oppmerksomheten mellom mobilen og pc-en og samle alt på ett sted, samt å gjøre opplevelsen mer behagelig ved at man kan bruke pc-ens større skjerm og tastatur til mobilkommunikasjonen.

Det finnes tilsvarende løsninger på markedet, først og fremst Microsofts egen Your Phone-app, som gjør det mulig å se varslinger fra mobilen i Windows, i tillegg til å se og sende SMS-er, og se og kopiere bilder som ligger på mobilen.

Mer informasjon om Mobile Connect-løsningen finner du på Dell sine hjemmesider.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.