FORBRUKERTEKNOLOGI

Dette er Googles aller første fysiske butikk

Åpnes i New York City.

Google åpner fysisk butikk i Chelsea-bydelen av New York City.
Google åpner fysisk butikk i Chelsea-bydelen av New York City. Foto: Google
26. mai 2021 - 17:00

Google har hittil solgt sine varer på nettet, men om du tilfeldigvis har tenkt å tilbringe deler av sommerferien i år i New York City, har du mulighet til å besøke selskapets aller første fysiske butikk.

Nylig kunngjorde Google at de er i ferd med å få på plass en butikk i Manhattan-bydelen i New York, med planer om å åpne dørene for offentligheten i løpet av sommeren.

Maskinvare på nært hold

Butikken vil by på muligheten til å sjekke ut maskinvareproduktene fra Google på nært hold, som Pixel-telefoner, Pixelbook-PC-er, og Nest- og Fitbit-produktene. Sistnevnte ble kjøpt av Google tidligere i år.

Google sier at kunder vil være i stand til å oppleve selskapets produkter og tjenester på nye og innovative måter, uten at det er helt klart hva dette innebærer. Mer informasjon skal visstnok deles når butikken faktisk åpnes.

Butikken ligger i området Chelsea på Manhattan, hvor Google allerede har en sterk tilstedeværelse med mange av de over 11 000 medarbeiderne som holder til New York City-området.

Tilbyr eksperthjelp

I tillegg til muligheten til å sjekke ut maskinvareutvalget på nært hold vil butikken også tilby eksperthjelp innen problemløsning og tekniske problemer, samt tilby hjelp med installasjoner. Selskapet understreker at diverse Covid-19-restriksjoner vil gjelde i butikken når den åpner, som håndsterilisering og ansiktsmasker.

Google sier de håper på tilbakemeldinger fra kunder som de kan bruke til å utforske og bygge videre. Hvorvidt dette betyr at vi kan vente oss flere fysiske Google-butikker andre steder i verden gjenstår å se.

Om du er interessert i å besøke butikken går det an å holde seg oppdatert om fremdriften på denne siden.

Les også

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.