BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lanserer enorm berøringsskjerm med 4K-oppløsning til arbeidsplassen

Nytt 86-tommers beist skal få fart på sakene.

Dell slipper snart en skikkelig stor berøringsskjerm med 4K-oppløsning.
Dell slipper snart en skikkelig stor berøringsskjerm med 4K-oppløsning. Foto: Dell
3. jan. 2020 - 09:22

I forbindelse med den kommende CES-messen har produsentene begynt å lette på sløret når det gjelder kommende nyheter. Blant disse er Dell, som nå har kastet seg inn i markedet for digre «nettbrett» på arbeidsplassen.

Dells nye «Interactive Touch Monitor» er en berøringsskjerm med en størrelse på voksne 85,6 tommer og 4K-oppløsning. Den skal lanseres globalt den 10. april i år, men endelig pris er foreløpig ukjent.

Dell 86 4K Interactive Touch Monitor. <i>Foto:  Dell</i>
Dell 86 4K Interactive Touch Monitor. Foto:  Dell

Kan integrere mikro-pc

Modellen har en del til felles med den største utgaven av Microsofts Surface Hub 2S, som digi.no skrev om i fjor. I motsetning til Microsofts modell kommer Dells variant imidlertid ikke med egen maskinvare under panseret.

Kunder kan derimot velge å integrere en mikro-pc av typen Dell Optiplex på baksiden av skjermen for å gjøre produktet til en mer komplett pakke og en mer direkte konkurrent til blant annet Surface Hub.

Når det gjelder spesifikasjoner kommer den digre skjermen blant annet med 20-punkters berøringsstøtte, som legger til rette for at flere personer kan bruke skjermen samtidig.

Digital høydejustering

Den støtter også Dells «screen drop»-løsning – som innebærer at skjermen skilter med knapper på siden som kan brukes til å senke bildet på skjermen til tre ulike høyder for å bedre rekkevidden til brukerne.

Integrerte høyttalere på 2 x 20 watt er på plass, og det samme er en digital penn som kan oppbevares i et magnetisk feste på siden av skjermen. Tilkoblingsmulighetene omfatter blant annet USB C-standarden.

Tanken med produktet er altså, i likhet med Microsofts Surface Hub, å legge til rette for bedre samarbeid og høyere produktivitet på arbeidsplassen. I den forbindelse kommer produktet blant annet med samarbeidsverktøyet Flatfrog Board inkludert.

Norsk pris er ennå uvisst, men denne vil trolig bli avslørt når lanseringen nærmer seg.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.