BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lanserer enorm berøringsskjerm med 4K-oppløsning til arbeidsplassen

Nytt 86-tommers beist skal få fart på sakene.

Dell slipper snart en skikkelig stor berøringsskjerm med 4K-oppløsning.
Dell slipper snart en skikkelig stor berøringsskjerm med 4K-oppløsning. Foto: Dell
3. jan. 2020 - 09:22

I forbindelse med den kommende CES-messen har produsentene begynt å lette på sløret når det gjelder kommende nyheter. Blant disse er Dell, som nå har kastet seg inn i markedet for digre «nettbrett» på arbeidsplassen.

Dells nye «Interactive Touch Monitor» er en berøringsskjerm med en størrelse på voksne 85,6 tommer og 4K-oppløsning. Den skal lanseres globalt den 10. april i år, men endelig pris er foreløpig ukjent.

Dell 86 4K Interactive Touch Monitor. Foto: Dell

Kan integrere mikro-pc

Modellen har en del til felles med den største utgaven av Microsofts Surface Hub 2S, som digi.no skrev om i fjor. I motsetning til Microsofts modell kommer Dells variant imidlertid ikke med egen maskinvare under panseret.

Kunder kan derimot velge å integrere en mikro-pc av typen Dell Optiplex på baksiden av skjermen for å gjøre produktet til en mer komplett pakke og en mer direkte konkurrent til blant annet Surface Hub.

Når det gjelder spesifikasjoner kommer den digre skjermen blant annet med 20-punkters berøringsstøtte, som legger til rette for at flere personer kan bruke skjermen samtidig.

Digital høydejustering

Den støtter også Dells «screen drop»-løsning – som innebærer at skjermen skilter med knapper på siden som kan brukes til å senke bildet på skjermen til tre ulike høyder for å bedre rekkevidden til brukerne.

Integrerte høyttalere på 2 x 20 watt er på plass, og det samme er en digital penn som kan oppbevares i et magnetisk feste på siden av skjermen. Tilkoblingsmulighetene omfatter blant annet USB C-standarden.

Tanken med produktet er altså, i likhet med Microsofts Surface Hub, å legge til rette for bedre samarbeid og høyere produktivitet på arbeidsplassen. I den forbindelse kommer produktet blant annet med samarbeidsverktøyet Flatfrog Board inkludert.

Norsk pris er ennå uvisst, men denne vil trolig bli avslørt når lanseringen nærmer seg.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.