HACKCON

Lover både gamle røverhistorier og dagsaktuelle sikkerhets­råd i gratis webinarserie

Den 18. HackCon Online går av stabelen kommende uke.

Det blir mulig å få med seg gode tips, råd og analyser om cybersikkerhet under HackCon Online-arrangementet i neste uke.
Det blir mulig å få med seg gode tips, råd og analyser om cybersikkerhet under HackCon Online-arrangementet i neste uke. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. feb. 2023 - 10:06

Over hele fem dager i neste uke (6. til 10. februar) arrangeres webinarserien HackCon Online, der en rekke sikkerhetsspesialister fra inn- og utland skal holde foredrag om ulike sikkerhetsrelaterte temaer. 

– HackCon Online er et gratis kompetansehevende løft for alle i Norge som arbeider i frontlinjen med operativ IT-sikkerhet. Der får du dagsaktuelle IT-sikkerhetswebinarer daglig fra de fremste IT-sikkerhetsresursene i verden innen operativ IT-sikkerhet, forteller Suhail Mushtaq, som er med på å arrangere webinarserien.

Varierte foredrag

Bak arrangementet står en rekke norske og internasjonale IT-selskaper, store deler av det norske sikkerhetsmiljøet samt Digi. HackCon Online er dessuten en oppvarming til den fysiske IT-sikkerhetskonferansen HackCon, som arrangeres i Oslo uken etter. Den er nå fulltegnet.

I løpet av dagene HackCon Online #18 pågår, har deltakerne mulighet til å se 45 minutter lange foredrag om blant annet beskyttelse mot utpressing med DDoS-angrep, hacking av mye brukt elbillader, sikkerhetsfunksjoner i Microsoft Teams og gamle «røverhistorier» om hacking på 1980- og 1990-tallet. 

Flere detaljer om programmet og påmeldingen finnes på denne siden.

Digi minner for øvrig om konkurransen Master of Cyber Security, som pågår nå. Vinneren av konkurransen kåres under den nevnte HackCon-konferansen.

lo 20230907. Forsknings- og høyere utdanningsminister Sandra Borch (Sp)-
Les også

Forskningsinstitusjoner fikk sikkerhets-refs: – Krevende å holde tritt med stadig mer kompliserte trusler

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.