OFFICE 365

Nå blir Office 365 mye bedre

31. aug. 2018 - 11:31

Microsoft har nå kunngjort på sine nettsider at deres abonnementstjeneste Office 365 får vesentlig gunstigere betingelser.

Endringene består blant annet i at Office 365 Home- og Personal nå kvitter seg med begrensningene i antall enheter som tjenesten kan installeres på.

Ubegrenset

Hittil har det vært slik at Home kan brukes på maksimalt 10 enheter fordelt på opptil fem brukere, mens Personal-varianten har vært begrenset til én PC eller Mac og ett nettbrett.

Fra og med den 2. oktober kan man bruke begge tjenestene på et ubegrenset antall enheter, det være seg PC, Mac, nettbrett og telefoner, og være logget inn på kontoene på opptil fem av enhetene samtidig.

Flere lisenser og enklere administrering

I tillegg til dette vil også antallet lisenser i Home-abonnementet øke fra fem til seks, som altså betyr at en ekstra person kan legges til uten noen ekstra kostnad. Som før har hver person tilgang til 1 TB med OneDrive-skylagring, som betyr at den totale lagringsplassen dermed økes til 6 TB.

Microsoft skal også integrere Home-abonnementet bedre med familietjenesten sin på en slik måte abonnementet automatisk vil bli delt med de man setter opp som familiemedlemmer. Dermed vil det altså ikke være nødvendig å sende en separat invitasjon til hvert medlem.

Den tredje endringen Microsoft kunngjør er at man heretter kan administrere Office 365-abonnementet sitt – deriblant logge av enheter, dele Office 365 Home-abonnementet ditt og få tilgang til din OneDrive-lagringsplass – direkte fra oversiktssiden på Microsoft-kontoen.

Les også: Microsoft med helt nye lappe­saker mot sårbare Intel-prosessorer »

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.