FORBRUKERTEKNOLOGI

Ny Vipps-rekord på 17. mai

Etter to koronareduserte 17. mai-feiringer på rad, kunne nordmenn endelig feire grunnlovsdagen fullt ut i år. Det førte til ny rekord i Vipps-bruk.

Nordmenn gikk mann av huse da vi endelig kunne feire 17. mai på vanlig måte. Det førte til over en dobling av den tidligere rekorden for antall Vipps-transaksjoner.
Nordmenn gikk mann av huse da vi endelig kunne feire 17. mai på vanlig måte. Det førte til over en dobling av den tidligere rekorden for antall Vipps-transaksjoner. Foto: Tor Erik Schrøder/NTB
18. mai 2022 - 10:35

Barnetog, ubegrenset is-spising, pølsefråtsing og bonanzastemning på restaurantene førte til at Vipps satte ny rekord. Rekorden er over dobbelt så høy som forrige rekord, satt på 17. mai i 2019 – før koronaen slo til.

– Vi betalte med Vipps til venner, bedrifter, restauranter, lag og foreninger og sendte pengegaver som aldri før. Til sammen ble det gjennomført 2.504.000 Vipps-transaksjoner i løpet av 17. mai, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Den forrige rekorden var på 1.069.770 ganger.

– Vipps-bruken har økt kraftig i løpet av de tre siste årene. Det er litt gøy at 17. mai igjen troner på toppen, og det sier kanskje litt om hvor mye nordmenn har sett fram til igjen å feire nasjonaldagen, sier Garborg.

Betalingstjenesten Vipps har nye problemer onsdag morgen.
Les også

Vipps er oppe igjen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.