Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

God datasikkerhet kommer ikke av seg selv. Her kan du lære de gode rutinene

Del
Produsert av TUM Studio

Datasikkerhet er en essensiell del av enhver bedrift, og det å kunne sikre digitale verdier krever kunnskap blant de ansatte.

Uansett om du ønsker å forbedre dine kunnskaper om cybersikkerhet, eller om du ønsker å trene opp dine ansatte til å bli flinkere til å kjenne igjen og stoppe angrep, bør du vurdere SANS-trening. SANS tilbyr bransje-anerkjent opplæring innenfor sikkerhet som lever opp til de ansattes forventninger.

SANS tilbyr stort spekter av kurs, treningsprogrammer og diverse gratisressurser. Det er imidlertid gode muligheter til å prøve ut opplæringen før man binder seg til konkrete kurs.

Det finnes flere måter å bli kjent med det SANS tilbyr:

Gratis sniktitt på kursene

SANS tilbyr gratis sniktittmuligheter på kursene sine. Gjennom disse kan du se på innholdet, følge med på instruktørene og få et inntrykk av kursets vanskelighetsgrad.

Over 65 kurs kan testes på denne måten, og man får tilgang til en time med gratisinnhold. Du kan selvsagt registrere deg på fullversjoner av kurset direkte fra demoen, om du finner tematikken relevant.

Disse kursene kan du teste ut »

Lær sikkerhet på din måte

SANS har flere måter å presentere kursene på, slik at du kan finne akkurat den løsningen som passer for deg.

Personlig opplæring: Dette innebærer fysiske kurs og eventer som tilbys rundt om i verden, på forskjellige språk.

Live Online: Tilsvarende kurs, men presentert som interaktive videoer fra eventer som foregår rundt om i verden.

OnDemand: Her kan du gjennomgå opplæring fullstendig digitalt, i ditt eget tempo, med støtte fra eksperter der det trengs.

Disse eventene skjer i nærmeste fremtid »

Prøv ut Security Awareness Training

Dette er en måte å trene opp hele organisasjonen på. Security Awareness Training dekker et bredt spekter av temaer, slik at man lærer det som er nødvendig om essensiell sikkerhet, mandantory compliance og får tilleggsøvelser som tar for seg avansert tematikk.

Du kan delta i en 30 dagers gratis prøveperiode, og velge fra de følgende opplæringssporene:

EndUser Training: Dette kurset dekker nøkkelkonsepter som lar deg få kontroll over de menneskelige risikofaktorene på tvers av hele bedriften.

SANS Snack Attack! er et forhåndsdesignet treningsopplegg som lærer å beskytte bedriften fra ransomware. Opplegget viser hvordan de ansatte skal oppføre seg ved angrep, og får dem engasjert i sikkerhet.

Developer Training: Dette er kurs som er tilpasset utviklermiljøet i bedriften. Disse dekker blant annet de mest aktuelle sårbarhetene for webapplikasjoner og best praksis for sikker koding.

Uansett hvilke treningsmoduler du velger, er innholdet dekkende for hele bedriften, uansett tidligere kunnskaper eller erfaring.

Registrer deg for prøveperiode her »

Les flere artikler fra SANS Institute