Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Vil du fordype deg i cybersikkerhet? SANS Oslo i april er stedet å være

Del
Produsert av TUM Studio

For å kunne beskytte infrastruktur og verdier fra cyberangrep trengs det kunnskap. Sikkerhet bør stå høyt i fokus hos enhver bedrift, og uansett om du ønsker å forbedre dine kunnskaper om cybersikkerhet, eller om du ønsker å trene opp dine ansatte til å bli flinkere til å kjenne igjen og stoppe angrep, bør du vurdere kursing hos SANS.

SANS tilbyr opplæring innenfor cybersikkerhet og sørger for at deltakere på deres kurs får full forståelse for hvordan mennesker og deres ressurser kan beskyttes. SANS kommer tilbake til Oslo for å tilby et fullt opplegg med kurs og trening.

Omfattende kursprogram

 
 

SANS Oslo foregår mellom 22. og 27. april 2024. Det som tilbys er:

  • Personlig opplæring
  • Praktisk trening utført av profesjonelle sikkerhetseksperter
  • Muligheter for hands-on erfaring i virtuelle lab-miljøer
  • Digitale og fysiske bøker er inkludert
  • Alle kursene støtter GIAC-sertifisering

Ved å delta på opplæringen til SANS får du vært med på et interaktivt, personlig undervisningsopplegg, med gode muligheter for å møte andre profesjonelle og kolleger. Alle kursene er designet slik at de utfyller relevante roller og fagfelt innen cybersikkerhet. Alle instruktørene til SANS jobber selv innen cybersikkerhet og har betydelig erfaring.

Les mer om SANS i Oslo »

SANS lover at kunnskapene og ferdighetene du tar med deg fra kurset vil være umiddelbart relevante for arbeidshverdagen.

Nyttig for alle som jobber med cybersikkerhet

 
 

I løpet av eventet i Oslo vil det arrangeres seks forskjellige kurs med variert tematikk.

Kurs SEC504, for eksempel, inneholder grundig opplæring innen verktøy og teknikker hackere benytter seg av, og store deler av dette kurset innebærer praktisk, interaktiv trening. På denne måten får man en dypere forståelse for hvordan angrep kan avverges.

Kurs SEC488 handler om nettsky og sikkerhetsprinsippene som gjelder når en bedrift skal investere i skyen. Det å kunne identifisere risiko, implementere nettverkssikkerhet og beskytte nettskymiljøer er blant aspektene som læres.

Kurs SEC540 tar for seg nettsky-sikkerhet innen DevOps-miljøer. Målet er at deltakerne skal lære seg å bygge team som forstår moderne nettsky-sikkerhet og DevSecOps-prinsipper. Man skal forstå hvordan sky, sikkerhet og automatisering henger sammen, og lære seg å bruke lærdommene i praksis raskt.

Dette er altså bare en del av kursene som vil foregå under SANS-arrangemetet i Oslo. Klikk her for å lære mer om arrangementet og registrere deg:

SANS Oslo April 2024 »