PODKAST: DOBBELTKLIKK

– Det er åpenbart at vi bør skattlegge data

Det mener AI-rådgiver i PWC, Inga Strümke.

AI-rådgiver i PWC, Inga Strümke besøker Dobbeltklikk.
AI-rådgiver i PWC, Inga Strümke besøker Dobbeltklikk. (Foto: Eirik Helland Urke)

Det mener AI-rådgiver i PWC, Inga Strümke.

Vi prater med Inga Strümke. Hun har doktorgrad i fysikk, og jobber som AI-rådgiver i PWC. Temaet for denne episoden er maskinlæring, eller som Strümke så fint sier «AI, hvis man ønsker å selge det». Vi kommer innom «Nasjonal strategi for kunstig intelligens», statistikk på steroider, og skattlegging av data.

Podkasten Dobbeltklikk

Sebastian Storvik. Foto: Eirik Helland Urke

Sebastian Storvik i Digi.no og Inside Telecom har foreløpig mer kompetanse innen journalistikk enn IT. Dette forsøker han å jevne ut. Hver uke snakker han og representanter fra redaksjonen med kilder om aktuelle temaer fra IT-bransjen i Digi.nos podkast Dobbeltklikk.

Hvis du abonnerer på Dobbeltklikk på Apple podcasts, Spotify eller en annen app, kan du laste ned og lytte til nye episoder hver uke. Vi legger normalt ut nye episoder onsdag ettermiddag, slik at du for eksempel kan laste den ned og høre på vei hjem fra jobben, eller når som helst ellers, det er opp til deg. Vi høres.

Dobbeltklikk er i startfasen. Gjerne kom med tilbakemeldinger, eller forslag til tematikk og gjester! Send til: sebastian@tumedia.no

Kommentarer (18)

Kommentarer (18)
Til toppen