MICROSOFT COPILOT

Microsoft har gjort Copilot for Microsoft 365 tilgjengelig for alle bedrifter

Samtidig er et nytt tilbud åpnet for privatbrukere.

Microsofts Copilot-tjeneste utvides nå med nytt tilbud for de som ønsker å løfte opplevelsen ytterligere.
Microsofts Copilot-tjeneste utvides nå med nytt tilbud for de som ønsker å løfte opplevelsen ytterligere. Foto: Microsoft
16. jan. 2024 - 13:36

Microsofts Copilot-tjeneste har blitt en stor suksess siden lanseringen, og selskapets jobber hele tiden med å gjøre den enda mer attraktiv og nyttig. Nå bringer Microsoft store nyheter for de som bruker tjenesten.

På sin offisielle blogg avduker Microsoft nemlig nå Copilot Pro – en kraftig oppgradert utgave av den populære KI-assistenten.

Flere fordeler

Copilot Pro er en abonnementstjeneste som retter seg mot brukere med høyere krav til ytelse enn det som tilbys av den vanlige utgaven av tjenesten.

Den nye Pro-utgaven gir blant annet prioritert tilgang til OpenAIs seneste og mest potente modeller. For øyeblikket er dette GPT-4 Turbo, som ble lansert i november i fjor, og som ifølge OpenAI representerer den «neste generasjonen av språkmodellen.

Prioritert tilgang innebærer at brukerne skal kunne nyte høy ytelse også i de periodene hvor pågangen og trafikken er størst. Ifølge Microsoft vil det også komme en funksjon som lar brukere veksle mellom de ulike modellene for å optimalisere brukeropplevelsen.

I tillegg vil Pro-brukere få tilgang til en forbedret versjon av bildegeneratoren Bing Image Creator, som nå for øvrig er omdøpt til Image Creator from Designer.

Pro-abonnenter vil dessuten kunne lage sine egne Copilot GPT-er, som lar brukere skreddersy Copilot-tjenesten til spesifikke temaer med kun noen få enkle instrukser. Dette vil bli mulig ved hjelp av en funksjon Microsoft har kalt Copilot GPT Builder, som ennå ikke er lansert.

Microsoft 365 Copilot integreres i Microsoft 365-pakken, og har blant annet en egen chattefunskjon. Denne er basert på det samme som Bing Chat, men integreres i systemene i tillegg.
Les også

Nå blir Microsoft 365 Copilot klar til bedrifter

Utvider Copilot for Microsoft 365

Ellers vil Pro-brukere også få tilgang til Copilot i Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote på både PC, Mac og iPad dersom man allerede er Microsoft 365 Personal- eller Family-abonnent.

Microsoft skriver videre at Copilot Pro vil gi brukerne én enkelt KI-opplevelse som forstår den fulle konteksten på tvers av alle enheter og applikasjoner, slik at de rette verktøyene alltid vil være tilgjengelige når man trenger dem.

Den amerikanske prisen for Copilot Pro ligger på 20 dollar i måneden per bruker.

Dette er imidlertid ikke den eneste Copilot-nyheten Microsoft bringer denne gangen. En annen nyhet er at den bedriftsrettede Copilot for Microsoft 365, som ble lansert i november, nå er tilgjengelig for bedrifter av alle størrelser, der tilbudet opprinnelig kun var rettet mot bedrifter over en viss størrelse.

I tillegg introduserer Microsoft nå muligheten til å skreddersy adferden til Copilot-assistenten for å tilpasse den til bestemte bruksområder. Denne lar deg imidlertid ikke bygge en ny GPT, for da må man altså benytte det ovennevnte Pro-tilbudet.

Mer informasjon om Copilot-nyhetene finner du hos Microsoft.

Microsoft har lanserte sin populære Copilot-tjeneste som mobilapp – foreløpig kun til Android.
Les også

Nå kan du få Microsofts Copilot som en egen Android-app

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.